• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS

19.06.2019

15:29

INCKO BI DA NAPUNI RS MIGRANTIMA, CVIJANOVIĆEVA MU ODGOVORILA: Vi da podižete zidove, a mi da ih zadržimo?! NAŠ STAV JE JASAN - SRPSKA NE MOŽE DA IH ZBRINE!

Balkan

INCKO BI DA NAPUNI RS MIGRANTIMA, CVIJANOVIĆEVA MU ODGOVORILA: Vi da podižete zidove, a mi da ih zadržimo?! NAŠ STAV JE JASAN - SRPSKA NE MOŽE DA IH ZBRINE!

Podeli vest

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je izjava visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da migrante treba rasporediti na teritoriji Srpske neozbiljna i poručila da je njegovo vreme isteklo

- Ako oni nama govore šta treba da radimo, postavlja se pitanje zašto ih ne rasporede u svoje zemlje, nego su odlučili da se ograde zidovima, a da mi zadržimo migrante - istakla je Cvijanovićeva za RTRS.

LINTA: Nevino osuđeni u Hrvatskoj da služe kazne u Srbiji!

GUŽVA U BOSNI: Policija sprečava migrante da se Vučjaka vrate u Bihać

Naglasila je da je Republika Srpska bila jasna i da nema prostora za smeštaj migranata.

- Ne možemo da ih zbrinemo u Srpskoj. Problem je bezbednosni. Takođe, uz njihovo prisustvo, dolazi i do pojačanog kriminala, a i zdravstvena bezbednost bila bi ugrožena. Naš stav po tom pitanju je jasan - zaključila je predsednica Cvijanović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija