• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

26.06.2019

11:00

TO JE TAJ USTAŠKI DNK! Na Kolindinom prijemu povodom Dana državnosti ORILA SE TOMPSONOVA PESMA!

Balkan

TO JE TAJ USTAŠKI DNK! Na Kolindinom prijemu povodom Dana državnosti ORILA SE TOMPSONOVA PESMA!

Podeli vest

Na prijemu koji je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović organizovala sinoć na Pantovčaku povodom Dana državnosti, orila se pesma Marka Perkovića Tompsona!

Na tradicionalnom prijemu, Kolinda je pred zvanicama održala govor u kom je poručila kako čvrsto veruje u budućnost Hrvatske, koja, naglasila je, ima sjajne ljude, narod ima mnogih odlika i vrlina koje zna da pokaže kad je "najvažnije i najpotrebnije".

Kolinda je zvanicama priredila i izvođenje pesme Tompsona, pevača koji je izvodi pesmu "Jasenovac i Gradiška Stara" u kojoj se slavi klanje Srba.

Tompsonovu pesmu "Dolazak Hrvata" na Pantovčaku je izveo Tomislav Kreš uz džez orkestar hrvatske vojske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Xx

pre 4 godine

Kada bi mi u Hrvarskoj gledali kovje šta pjeva više od pola vaših pjevača nebi prešlo carinu na Bajakovu. Zato malo metite pred svojim vratima.

Dnk

pre 4 godine

Je to je taj DNK bio i ostao .Ponosni na njega i dok je i jedan pravi rvat na planeti pivatce se thomson .a vi srbo-jugovići zajedno sa index.hr možete samo da pjenite dok ne skonćate od muke.ZA DOM

Michael

pre 4 godine

Srbadija, čitaj opančari, zaostala balkanska gonvna, da imate Kolindu i Tompsona bili bi na vrhu "sveta". CCCC moto i SPC, namjesto mozga u glavi, darovala vam sifilis. Majmuni. (Za koju pičku keve svoje, pišeš latinicom? Da te CEO svet razume?)

Smrad

pre 4 godine

I onda se čudimo kako nije povoljno izvešće Evropske komisije po nas. Svaki ovakav naslov se beleži i na kraju se ne otvaraju poglavlja. Mogu oni bit onaki i ovaki ali Hrvatska je u EU i svaki naslov u novinama se beleži.

Vla

pre 4 godine

Jadne li nacije koja se dici ubitstvima neduzne dece I nejaci, prokleti bili, dabogda I'm se satrlo I semeI pleme, dace bog

Saradžogla

pre 4 godine

Da vas tam' u Informeru podsetim da u hrvatskim novinama retko kada se bilo šta piše o Srbiji.Ako i bude nešto da piše o Srbiji to se čini u nekakvom ćošku.A kada takozvani hrvat se nakašlje ovde u Srbiji sve novine to napišu?Inače baš nas zabole šta se u Hrvatskoj dešava?Samo se zna da su NAJEBANLI ušavši u Evro zezanciju!A naši ,,biju žicu,, nogama i rukama da uđe Srbija u Evro zezanciju? Jedinu korist će od toga imati Republika Srpska pošto će njihovi ovdašnji lobisti davati im uzete kredite na poklon a Srbija da vraća?

flamantes

pre 4 godine

Ne postoji ni hrvatski gen, kamo li ustaški.

Xx

pre 4 godine

E vidite dok vi budete imali ovakve naslove Hrvati će u svakom Srbinu vidjeti Četnika. I gdje nas to vodi razmislite malo vi novinari umjesto da idete ka smirivanju tenzija vi ste glavni krivci za napetosti. Moram priznati da ovo što vi novinari u Srbiji radite je ne viđeno pogledajte novinske portale u Hrvatskoj takve naslove i takve tekstove nečete naći. Jednostavno se sramite vi niste novinari vi ste lešinari.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija