• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

28.06.2019

07:04

OPOZVANA MILOVA JURIŠNICA TUŽI CRNU GORU! Ona se buni zbog MOBINGA I LINČOVANJA?!?

Balkan

OPOZVANA MILOVA JURIŠNICA TUŽI CRNU GORU! Ona se buni zbog MOBINGA I LINČOVANJA?!?

Podeli vest

Savetnica u crnogorskom Ministarstvu vanjskih poslova (MVP) Mirna Nikčević, koja je opozvana nakon poruka na fejsbuku u kojim je vređala vernike Srpske pravoslavne crkve, uputila je danas otvoreno pismo ministru vanjskih poslova Srđanu Darmanoviću u kojem ga je obavestila da će tužiti ministarstvo i njega lično

Ona je u pismu obavestila Darmanovića da će tužiti njega i ministarstvo za "sav mobing, primitivizam i linčovanje koje je nad njom izvršeno, a sve overeno njegovim potpisom, na pravno nevaljanim rešenjima".

Opozvana službenica MVP zamerila je ministru što je dopustio da je, kako navodi, "čereče srpski i crnogorski tabloidi, ne mareći za posledice po njeno psiho-fizičko zdravlje, dete i familiju".

KRVOLOČNA MILOGORKA! Savetnica crnogorskog ambasadora bi da SPALJUJE SRPSKE CRKVE I SVEŠTENIKE!

Mirna Nikčevič je, u izrazito lično intoniranom obraćanju, navela da ne postoji nijedan element za opoziv, "jer su samo tražili žrtvu da bi pokazali sebe kao 'politički korektne' oportuniste".

Ona navodi i da je njena prepiska s prijateljicom njena privatna rasprava, da je nije dala u svojstvu službenice u Ministarstvu kao i da su podlegli pritisku lažnih (fake) medija i povredili njeno radno pravo i pravo na privatnost.

Ona je zatražila od MVP da se javno ogradi od navoda protiv nje iznetih u Informeru, Kuriru i Alo-u za koje je ocenila da čine "regionalno prepoznatljivu svitu medija koji se bave kreiranjem lažnih vesti", zbog narušavanja privatnosti, prava na slobodu ličnog stava i, najvažnije, identitetskog nacionalnog prava i ugleda države.

(FOTO) OVA NI ZA BOGA, NI ZA SRAM NE ZNA! MILOVA SAVETNICA UDARILA NA MITROPOLITA AMFILOHIJA! Mirna na Fejsbuku objavila UZASNU FOTOGRAFIJU!

Mirni Nikčević je skraćen mandat i ona je suspendovana do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka zbog stavova i komentara koje je iznela na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ona je u prepisci sa svojom prijateljicom vređala vernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Hramu u Podgorici.

Njeni stavovi u prepisci mogu se okarakterisati kao govor mržnje. Između ostalog, navela je i da bi "zapalila Hram i sva goveda tamo" i da se radi o "koljačima primitivnim".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Црна гора и није држава, већ шиптарски протекторат, па као и та мирна а промискуитетна, и нема углед.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija