• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

06.07.2019

09:36

BOLESNA PRIČA IZ SPLITA, MAJKA SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA SINA! Prvi put kao sedmogodišnjaka, a onda i kad je imao 15 godina!

Balkan

BOLESNA PRIČA IZ SPLITA, MAJKA SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA SINA! Prvi put kao sedmogodišnjaka, a onda i kad je imao 15 godina!

Podeli vest

Zbog seksualnog zlostavljanja maloletnog sina podignuta je optužnica protiv 46-godišnje majke sa šireg područja Splita

Županijsko državno tužilaštvo u Splitu je tereti da je počinila polni odnos s detetom tokom 2007. i 2008. godine i polnu zloupotrebu deteta starijeg od 15 godina tokom proleća i leta 2018. godine u stanu na području Županije splitsko-dalmatinske.

MAJKA IZ PAKLA! PODVODILA ĆERKU (13) ZA 500 DINARA! Jezivo iživljavanje u Velikom Gradištu zgrozilo javnost

Optužena je bila privedena dva puta i to u septembru prošle i u februaru ove godine. Izrečena joj je zabrana približavanja i kontaktiranja sa sinom koji je u međuvremenu postao punoljetan i ne živi s njom.

Majka je prvi put privedena pod sumnjom za polni odnos s maloletnim sinom rođenim 2000. godine tokom 2017. do leta 2018. godine. U svojoj obrani je kazala kako sin laže jer ga je na to nagovorio otac s kojim je razvedena. Tada joj je određen istražni zatvor od 50 dana, nakon čega je zamenjen merom opreza zabrane kontaktiranja sa sinom.

OVO JE MAJKA KOJA JE BACILA DETE SA ČETVROG SPRATA, PA SKOČILA U SMRT! Muž se vratio iz treće smene i ZATEKAO UŽAS!

Tokom prikupljanja dokaza došlo se do novih saznanja koja su rezultirala drugim privođenjem zbog još jednog krivičnog dela na štetu sina: polna obljuba deteta mlađeg od 15 godina. Majka se sumnjičila da je sina seksualno zlostavljala i tokom 2007. i 2008. godine što je ona takođe negirala. Po okončanju istrage podignuta je optužnica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Šta da očekuješ od bolesne nacije iz još bolesnije ustaške države.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija