• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Tportal

10.07.2019

17:20

MALO NASILJA NIJE PROBLEM! Kolinda šokirala izjavom o upotrebi sile prema migrantima na hrvatskoj granici!

Balkan

MALO NASILJA NIJE PROBLEM! Kolinda šokirala izjavom o upotrebi sile prema migrantima na hrvatskoj granici!

Podeli vest

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja boravi u dvodnevnoj poseti Švajcarskoj, za tamošni javni servis SRF je potvrdila da Hrvatska krši međunarodno pravo, kada je reč o postupanju hrvatske policije prema migrantima i da koriste nasilje nad migrantima, preneo je portal Index

Poratal navodi da je ovo šokantno priznanje predsednice Grabar Kitarović nastalo u njenom razgovoru sa švajcarskim novinarom u kojem je, kako se navodi, pokušavala da brani i da opravda politiku prema migrantima koju sprovodi Hrvatska.

Ona je, između ostalog, izjavila da je u sprovođenju pušbeka (vraćanja migranata u zemlju iz koje pokušavaju da pređu u Hrvatsku) 'potrebno malo sile'.

Razgovor hrvatske predsednice sa novinarom SRF-a emitovan je sinoć u centralnoj informativnoj emisiji tamošnje javne televizije.

Foto: Informer DN

VEDRANA RUDAN UPROPASTILA KOLINDU: Da li će se predsednica svući i GOLA I VRUĆA I EROTIČNA NAPALJENIM BAJKERIMA POKAZATI SISE?! Doduše, ova 50+ dama i NEMA NIŠTA DRUGO!

Na početku se ističe da je SRF nedavno snimio kako hrvatska policija ilegalno proteruje migrante iz Hrvatske preko zelene granice u BiH, tj. sprovodi tzv. pušbek te da postoje brojne optužbe o nasilju hrvatske policije prema migrantima.

Na kraju svoje izjave za SRF predsednica je rekla da Hrvatska “štiti spolju granicu EU-a i Švajcarsku od ilegalne migracije“. 

Prilog završava konstatacijom da su pušbekovi i dalje ilegalni po međunarodnom pravu i da policija ne sme bez odgovarajuće procedure da proteruje ljude preko zelene granice u drugu državu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija