• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.07.2019

18:46

(VIDEO) HRVATSKA OBALA U SMRADU! U Dubrovniku se fekalije izlile u more,  ekološki incident u uvali Sumartin!

Balkan

(VIDEO) HRVATSKA OBALA U SMRADU! U Dubrovniku se fekalije izlile u more, ekološki incident u uvali Sumartin!

Podeli vest

Grad Dubrovnik je potvrdio da je video snimak, objavljen na portalu Index.hr, zaista prikazuje izlivanje fekalija u tamošnjoj uvali Sumartin

Snimio ga je u nedelju, nakon obilne kiše, jedan aktivista i u njemu se vidi kako kroz nekakav ispust u more otiče nečista voda.

Hrvatskom protalu su iz Upravnog odeljenja za poslove dubrovačkog gradonačelnika poslali imejl u kome su potvrdili da se radi o fekalijama.

Radi se o fekalnom kolektoru koji prolazi Šetnicom Nika i Meda Pucića i na kojeg gravitiraju sve otpadne fekalne vode područja Babinog Kuka, navodi se iz Kancelarije prvog čoveka Dubrovnika. 

(FOTO) FEKALIJE PREPLAVILE PLAŽU U BEČIĆIMA! Ekološki incident, turisti "zarobljeni" u hotelu, okolo se širi NEOPISIV SMRAD!

Gradsko komunalno preduzeće Vodovod Dubrovnik d.o.o. sprovodi istražne aktivnosti snimajući kanale na području Babinog Kuka kako bi utvrdili ko se sa kanalizacionim vodama spojio na fekalni kolektor te na taj način uzrokuje prelivanje navedenog fekalnog kolektora, jer isti nije predviđen za prihvat kanalizacionih voda, stoji u mejlu. 


- Nakon što se utvrdi to mesto i isključi kanalizaciona voda iz fekalnog kolektora, otkloniće se problem prelivanja otpadnih voda iz kolektora u slučajevima kiša većeg intenziteta, kao što je to bio slučaj 28. jula - poručili su iz Kancelarije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
More

pre 4 godine

Znači ove godine je eksplodirala mržnja Srba i Jugokomunista protiv turizma u RH i CG i svih tih silnih milijardi evra koje im svake godine donesu turisti? A ćutelo se od 1995g i 2006g. E nije vam to dobro ljudi moji da se tolika mržnja i jad i ljubomora drže u sebi pa trebate vi ovako svake godine da to redovno izbacijete iz sebe po portalima i internetu.

Net

pre 4 godine

Hrvatski portal pokazao slike zarobljnih i krvavih Srba... Dnevno.hr NA TO NISU RAČUNALI: EVO ZAŠTO SU PORAŽENI! Srbi su znali da se sprema Oluja, a znali su i za pravce kojim će doći HV. Znate li vi za iznenađenje koje ih je koštalo glave? Dogodine u Vukovaru....Dnevno.hr GOTOVA STVAR: POTVRĐENO: Thompson nastupa prije Oluje u Splitu!

Ko

pre 4 godine

Dodjite na jadran da se kupate u fekalijama, ovo je sto je neko otkrio ili kao u cg sto nije moglo da se sakrije, a zamislite koliMIo ima ovog sto se ne zna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija