• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2019

10:11

LICEMERNA EVROPA! Nazivala ih "Čarlijevim Anđelima" i borcima za pravdu i istinu, a sad TRAŽE ODGOVORNOST ZBOG KORUPCIJE!

Balkan

LICEMERNA EVROPA! Nazivala ih "Čarlijevim Anđelima" i borcima za pravdu i istinu, a sad TRAŽE ODGOVORNOST ZBOG KORUPCIJE!

Podeli vest

Evropa je bila zadovoljna kada je posle izbora partija Zorana Zaeva nasilno došla na vlast u Severnoj Makedoniji, a Johanes Han danas ipak traži da se nastavi borba protiv korupcije i da se priocesuiraju svi, bez obzira na položaj

Bivši evropski komesar za proširenje Johanes Han, povodom najnovijih događaja u Severnoj Makedoniji, gde je sam vrh države upleten u najveću korupcionarsku aferu u istoriji zemlje, objavio je na svom tviter nalogu da niko nije iznad zakona i da krivci moraju biti kažnjeni.

- Niko nije iznad zakona i ne može biti nekažnjen. Sve zločine moraju istražiti nadležne vlasti, bez ikakvog ometanja i počinitelji moraju biti izvedeni pred lice pravde. Borba protiv korupcije na visokom nivou mora se nastaviti neprekidno. Što se tiče najnovijih otkrića, važno je uspostaviti pravnu odgovornost za sva krivična dela, uključujući i ona koja su otkrivena prisluškivanjem.

 

 

Han je izgleda zaboravio da je pre samo nekoliko godina cela EU hvalila sadašnju vlast u Severnoj Makedoniji, a specijalnu tužiteljku Katicu Janevu su predstavljali kao borca za pravdu i istinu i poredili je sa Čarlijevim Anđelima.

Janeva je i sama priznala da je umešana u korupcionašku aferu. 

SVE JE ISTINA! Katica Janeva priznala da se njen glas čuje na snimku ZBOG KOJEG JE PAO BOKI 13!

Ona je i priznala da je umešana u korupcionašku aferu, jer je potvrdila da je bila u kontaktu sa Bokijem 13 i da se na snimku koji je objavljen čuje njen glas.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

Pa završili su zadatak. Sad je vreme da ih menjaju. I Milo bi ovako prošao da je završio Crnogorsku pravoslavnu crkvu, nego je pametniji i zna sa kakvima ima posla. Zatvori jedno, otvori dva i tako u nedogled.

BRAVO

pre 4 godine

Samo srbin hoce na krstarenje da plovi brodom koji tone. Pa zar moramo bas tolike budale da budemo i sve radi dva tri čoveka kojim su obecali prsluk za spasavanje kao i Slobi faktoru mira koji je postao zlocinac. I magare bi dosad naucilo.

Aleksandar

pre 4 godine

Tako ce proci i nasi kada strane sluzbe otkriju afere koje trenutno drze po fiokama..ali za sada cute jer ovi odradjuju posao po njihovim nalozima i diktatima

deda Raša

pre 4 godine

E pa morali su tada da ih malo maze, jer im je bio potreban pristanak za ulazaku NATO. Sad je svrsen i taj cin i vec okrecu drugu stranu. Secam se one parole u bivsoj JNA gde je na kapiji pisalo Dobro nam dosli, a mangupi sa unutrasnje strane nepisali Ala ste nae..li. Tako ce biti i sa tzv.Makedonijom ali i sa onom malom Milovom drzavicom.

licemeri

pre 4 godine

Jeli vam sad jasno kako funkcionise politika EU na balkanu. Najpre te pritisnu ucene da ispunis sve sto od tebe traze (Makedonija je promenila ime, uvela dvojezicnost, ispunila zahtev za ulazak u NATO), a onda kad im isporucis sto traze, nameste ti aferu i zavrsen posao. EU nece jos dugo dugo razmisljati o novim clanicama i da Vucic sutra prizna juznu pokrajinu kao drzavu da da muslimanima Rasku kao drzavu i Vojvodini isto opet Srbija nebi postala clan EU. Samo sto to niko nece da shvati. Hrvatska je poslednja koja je postala clan EU i tu je kraj.

ADI

pre 4 godine

znaci Han trazhi da ostane ista vlast i zajko da odredi sebi pritvor za umeshanost u reket a isto ocekuje Han da njegova ljubimica kata odredi sebi pritvor i izrice zatvorsku kaznu ..jel kolko se ovde razumije on ne voli novich predvremenih parlamentarni izbora

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija