• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2019

18:13

POČELO REŠETANJE ZBOG "REKETA"! Ispitan saradnik Bokija 13, a sutra na red DOLAZI ŠEFICA!

Balkan

POČELO REŠETANJE ZBOG "REKETA"! Ispitan saradnik Bokija 13, a sutra na red DOLAZI ŠEFICA!

Podeli vest

U tužilaštvu u Skoplju danas je ispitan Zoran Milevski - Kičeec, koji je zajedno sa makedonskim šoumenom Bojanom Jovanovskim zvanim Boki 13, optužen za iznudu novca u slučaju "Reket", a sutra će biti ispitana i šefica makedonskog Specijalnog tužilaštva Katica Janeva

Kako navode makedonski mediji, Milevskog je ispitivao tužilac u slučaju "Reket" Vilma Ruskoska, kako bi se saznalo gde su otišli evri iznuđeni u toj aferi. 

Ovo je prvo ispitivanje osumnjičenih u tom slučaju, nakon što je istraga otvorena 15. jula. 

Iz makedonskog tužilaštva do sada nisu saopštili da li su saznali gde je završio milion i po evra, koje su Jovanovski i Milevski iznudili od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamenu za oslobađanje od pritvora.

 

NOVI BUM U MAKEDONIJI! AFERA "REKET" DOBIJA NASTAVAK! Slovenački novinar Gajser najavio ŠOK DOKAZE o UMEŠANOSTI DRŽAVNOG VRHA u MUTNE RADNJE!



Mediji u Severnoj Makedoniji navode da su iz tužilaštva kratko saopštili da je u procesu finansijska istraga, da se proveravaju računi i sefovi. 

Kamčev, koji je osumnjičen u jednom od slučaja Specijalnog tužilaštva, na čijem je čelu Katica Janeva, dao je pare i pregovorao sa Bokijem 13 i Milevskim kako bi bio oslobođen pritvora. 

U objavljenim razgovorima između Jovanovskog i Kamčeva na italijanskom portalu „La Veritas“ čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rekavši „da ne brine i da će sve biti ok“. 

HRISTIJAN MICKOSKI: Zaev je na kolenima, sada je u stanju da pusti svakoga nizvodno, kako bi sebe spasao!



Oslobađanje od pritvora biznismena Jordana Kamčeva bi morala da odobri upravo Katica Janeva. 

Sutra u skopskom tužilaštvu će biti ispitana i šefica makedonskog Specijalnog tužilaštva Katica Janeva. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija