• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/informer.rs

22.08.2019

14:54

POBUNA U MOSTARSKOM ZATVORU, DVA POLICAJCA TEŠKO POVREĐENA! Drama počela kada je čuvar čuo lupanje u zidu, policija upala u ćeliju, a tamo kriminalci sa METALNIM ŠIPKAMA U RUKAMA!

Balkan

POBUNA U MOSTARSKOM ZATVORU, DVA POLICAJCA TEŠKO POVREĐENA! Drama počela kada je čuvar čuo lupanje u zidu, policija upala u ćeliju, a tamo kriminalci sa METALNIM ŠIPKAMA U RUKAMA!

Podeli vest

U pritvorskoj jedinici Kaznenopopravnog zatvora (KPZ) u Mostaru sinoć u 22 i 30 sati odvijala se prava drama kada su petorica kriminalaca pokušala beg iz ćelije

Dvojica zatvorskih policajaca teže su povređena kada su uletela u ćeliju da ih savladaju, tvrde izvori bliski policiji.

Iz više izvora potvrđeno je za Avaz da su kriminalci, od kojih su četvorica iz Sarajeva, razvalili krevete u ćeliji kako bi se domogli metalnih delova. Njima su probili rupu u zidu kroz koju su nameravali da pobegnu.

"Lupanje je čuo jedan od zatvorskih policajaca i krenuo je da vidi šta se dešava. Zatekao je haos, pritvorenici su u rukama imali metalne šipke, a rupa u zidu je bila veličine metar sa 70 centimetara. Malo je falilo da pobegnu iz pritvorske jedinice", kazao je izvor.

ISPRSKALI ME SPREJEM I ŠUTIRALI! SVEŠTENICI PRITRČALI I SPASILI ME! Baranin ispričao detalje tuče pod Ostrogom, druga strana SVE DEMANTUJE!

Četvorica kriminalaca s još jednim zatvorenikom, pružili su otpor zatvorskim policajcima. Više policajaca je povređeno, među kojima i dvojica teže, dok im nije došlo pojačanje.

Na kraju su uspeli da ih savladaju. Kod pobunjenih zatvorenika pronašli su improvizovani nož od najlona. O ovom događaju obavešten je i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u  Mostaru.

"Direktor KPZ-a me obavestio o događaju i rekao da će podneti izveštaj Tužilaštvu o tome šta se dešavalo. Tačno je da je pokušan beg", kazao je tužilac Spomenko Jukić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija