• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2019

16:29

DOŠAO JE KUĆI SAV KRVAV I REKAO: ZAKLJUČAJTE SVE, DOĆI ĆE I POBIĆE NAS! Stravična ispovest oca pretučenog srpskog mladića iz okoline Knina!

Balkan

DOŠAO JE KUĆI SAV KRVAV I REKAO: ZAKLJUČAJTE SVE, DOĆI ĆE I POBIĆE NAS! Stravična ispovest oca pretučenog srpskog mladića iz okoline Knina!

Podeli vest

Otac 17-ogodišnjaka, povređenog u napadu na goste kafića kod Knina, kaže da je njegov sin posle incidenta došao kući krvav i uplakan i da je tražio da se zaključaju sva vrata u kući, strahujući od novog napada

 

On je dodao da je njegov sin, koji je najteže povređen u napadu za vreme utakmice Crvene zvezde i Jang bojsa, sada stabilno, prenosi hrvatski N1.

- Ja sam bio kod kuće, dete je pitalo može li da ide da gleda utakmicu i ja sam ga pustio. Sedeli smo kod kuće ja i žena, a on dolazi sav krvav, uplakan, kaže da zaključavamo sve, da će doći i pobiti nas - ispričao je on.

(VIDEO) UPALI SU I VIKNULI: "MAJKU VAM JE*EM, ZVEZDU GLEDATE! BEŽAĆETE OPET NA TRAKTORIMA"! Vlasnik kafića kod Knina otkriva detalje zverskog napada ustašlih huligana!

On je dodao da je njegov sin sedeo prvi do vrata kafića, kada je došao neko i udario ga po glavi posle čega je pao, a potom ga je još jednom neko udario po leđima.

Navodi i da je, nakon što mu je sin ispričao šta se dogodilo, otišao do kafića, ali da tamo više nikoga nije bilo.

Otac povređenog mladića kaže da je zgrožen incidentom, napominje da tu živi već 15 godina, a da je ovo prvi incident na nacionalnoj osnovi otkako je on tu.

Pet osoba lakše je povređeno sinoć u Uzdolju kod Knina, kada ih je nekoliko nepoznatih osoba napalo u kafiću. Isto se dogodilo i u mestu Ðevrske na kninskom području, ali tu nije bilo povređenih. Lokalni hrvatski portali pišu da su bili napadnuti jer su gledali prenos utakmice beogradske Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija