• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

31.08.2019

20:06

ZAEV SAMOUVEREN: Opozicija nema nikakve šanse na izborima!

Balkan

ZAEV SAMOUVEREN: Opozicija nema nikakve šanse na izborima!

Podeli vest

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev komentarišući zahteve opozicionog VMRO-DPMNE za ostavku premijera i raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora izjavio je da su šanse opoziciji na izborima u toj zemlji nikakve, prenosi portal Plusinfo

- Sa datumom za pregovore sa EU, kao država-članica NATO i sa dobrim ekonomskim parametrima šanse opoziciji na izborima su nikakve - rekao je Zaev u makedonskom Sobranju. 

On je rekao da oni postoje za državu i da rade za nju, te da će ispuniti ceo mandat do kraja 2020. godine i dati šansu ekonomiji da ide napred po planu. 

- Opozicija to zna. Naše šanse su bolje jer smo donosili odluke bez obzira na naše političke karijere, dok su se neki sakrivali i nisu imali hrabrost da naprave jedan korak za državu u cilju NATO i EU - rekao je Zaev i dodao da je opozicija sve to činila zbog političke računice. 

Redovni parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji bi trebalo da se održe krajem 2020. godine, međutim opozicioni VMRO-DPMNE zahteva prevremene izbore tvrdeći da je i makedonski premijer Zaev umešan u aferu "Reket", te da je urušen pravosudni sistem u toj zemlji za vreme mandata aktuelne vlade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija