• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2019

22:05

(VIDEO) OLUJA IZAZVALA POPLAVE, VETAR RUŠI STABLA, ZA DVA SATA VIŠE OD 20 HILJADA MUNJA! Nevreme RAZORILO region, NOĆAS STIŽE U SRBIJU!

Balkan

(VIDEO) OLUJA IZAZVALA POPLAVE, VETAR RUŠI STABLA, ZA DVA SATA VIŠE OD 20 HILJADA MUNJA! Nevreme RAZORILO region, NOĆAS STIŽE U SRBIJU!

Podeli vest

Jako nevreme pogodilo je danas Sloveniju i Hrvatsku, gde je u roku od samo dva sata zabeleženo više od 20.000 munja

Nakon što je olujno nevreme poharalo Sloveniju gde je snažni vetar nosio krovove, hladan talas stigao je i u Hrvatsku, piše Jutarnji list.

Kako javlja IstraMet, za samo dva sata u Istri je zabeleženo više od 20.000 munja, a kiša je padala na području Motovuna.

RHMZ IZDAO NOVO SAOPŠTENJE! I sutra će biti PAKLENO, a uveče u Srbiju stiže NEVREME PRAĆENO GRMLJAVINOM!



Snažan pljusak pogodio je i područje Gorskog kotara.

Za sutra je objavljen crveni meteoalarm za Velebitski kanal zbog olujne bure koja će duvati do 150 kilometara na sat. 

Za područje riječke i splitske regije izdato je narančasto upozorenje zbog jakog vetra i grmljavine, a pljuskovi s grmljavinom očekuju se i u ostalim delovima Hrvatske za koje je izdato žuto upozorenje.

https://www.facebook.com/istramet/videos/916096312092606/


Jako olujno nevreme praćeno gradom i obilnom kišom pogodilo je i veći deo Slovenije, tako da vratrogasci u nekim mestima imaju pune ruke posla, javlja 24ur.

VOZAČI, OPREZNO! Putnička vozila čekaju na Horgošu, Preševu i Gostunu



U Novoj Gorici voda je poplavila neke objekte, a vetar je rušio stabla. Na području Domžala nevreme je nosilo krovove, a u Tunjiškoj u opštini Kamnik munja je pogodila privredni objekat i izazvala požar, prenosi Radio Sarajevo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija