• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: www.rudan.info

12.09.2019

12:15

OSTAVITE PUPOVCA NA MIRU, VI VLADARI HRVATSKE KOJA JE PRLJAVA DA UMREŠ OD SMRADA I SRAMA! Vedrana Rudan očitala bukvicu hrvatskim političarima!

Balkan

OSTAVITE PUPOVCA NA MIRU, VI VLADARI HRVATSKE KOJA JE PRLJAVA DA UMREŠ OD SMRADA I SRAMA! Vedrana Rudan očitala bukvicu hrvatskim političarima!

Podeli vest

Vi, vladari Hrvatske, nekad gologuze protuhe, imate vile, dvorce, ogroman keš, poslujete s Državom, šurujete s Crkvom. Crkva u Hrvata je leglo lopina, pedofila i pedera koji proklinju homoseksualce i mrze žene. Vi takvi sudite nekome jer se usudio reći rečenicu da je Hrvatska NDH, ili tako nešto, očajan i bespomoćan pred nasiljem koje se valja našim ulicama, poručila je hrvatska književnica Vedrana Rudan, čiji autorski tekst prenosimo u celosti:



Nitko normalan u ovoj zemlji ne misli da su Srbi bitni. U Hrvatskoj ih ima koliko i bakterija u mokraći zdravog čovjeka.

“Nešto”. Ne bih znala to o bakterijama i mokraći da nisam jučer bila na sistematskom. Dakle, hrvatski Srbi s Pupovcem na čelu mala su skupina benignih bakterija.

Pa ipak se već tjednima od Pupovca traži da se “ispriča” jer je za ovu Hrvatsku rekao da je NDH ili nešto slično. Nije mi se dalo guglati da bih mogla citirati Nebitnog Čovjeka.

Što ja mislim, je li ova Hrvatska isto što i NDH? Naravno da nije kao što nisu ni moje namjere ozbiljne kad svojoj mački kažem da ću je ubiti ili mužu kažem da ću ga udaviti. Frustrirani ljudi u afektu svašta kažu, a Pupovac je s pravom frustriran jer se rodio u zemlji i živi u zemlji u kojoj su hrvatski Srbi ovih dana proglašavani rakom sa metastazama koji ždere jedinu nam i demokratsku nam i civiliziranu nam Hrvatsku.

Ej, nemojte me zajebavati. Nemojte me jebati i ostavite Pupovca na miru. Pogledajte se u ogledalo, vi zapjenušani, vi divlji, vi kreteni, vi manipulatori, vi lažljivci, vi licemjeri. Vi “ubojice i razbojnici” kako vas je zvao Krleža. Znam, pitate, tko je Krleža.

Tko ste vi, vladari Hrvatske? Vi ste silovatelji. Vi ste suspektni kriminalci, zato jer su svi hrvatski sudovi na kolektivnom doživotnom godišnjem odmoru. Vi ste pravomoćno osuđeni ratni zločinci. Vi ste lopovi. Vi ste lažljivci. Vi djeci u Medačkom Džepu, na prvi dan škole, prodajete priču kako je naš ratni zločinac koji je hladnokrvno bespomoćnoj ženi pucao u glavu nacionalni heroj.

Vi, vladari Hrvatske, nekad gologuze protuhe, imate vile, dvorce, ogroman keš, poslujete s Državom, šurujete s Crkvom. Crkva u Hrvata je leglo lopina, pedofila i pedera koji proklinju homoseksualce i mrze žene.

Vi takvi sudite nekome jer se usudio reći rečenicu da je Hrvatska NDH, ili tako nešto, očajan i bespomoćan pred nasiljem koje se valja našim ulicama. Svatko normalan zna da Hrvatska, da i hoće, ne može biti NDH. Nema u njoj više ni Srba ni Židova ni krivomislećih Hrvata. Čak i Cigani iz nje bježe.

U Hrvatskoj danas živi sirotinja koja nema kamo i zločinci koji krvavim očnjacima komadaju sirotu nam domovinu. Odvratne hijene skreću pažnju izluđenog naroda sa njegove nesreće na Pupovčevu rečenicu.

Neš ti taktike. Nismo se uhvatili na ješku, ali smo kukavice. Već trideset godina odbijamo se suočiti s istinom i učiniti nešto da nam ne bude normalno da se optuženi kriminalac kandidira za predsjednika, da nam svećenik jebe desetogodišnjeg sina, da nam ratni zločinac ostane heroj, da nam se Glavaš, još jedan u nizu “suspektnih” zločinaca, nešto govori u Saboru.

NDH je bila čista fašistička država. Ova Hrvatska je prljava do boli, prljava do očaja, prljava da umreš od smrada i srama. Hrvatska je samo prljava država.

Samo?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 4 godine

Šta ne dođe živeti onda u Srbiju kad joj Hrvatska tolko smeta i sami fašisti su u njoj

Josip

pre 4 godine

"Dakle,Hrvatski srbi sa Pupovcem na celu mala su skupina benignih bakterija" !!!!!! Svaka ti cast da i ti nesto pravo kazes.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija