• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/alo

23.09.2019

11:43 >> 11:59

SKANDAL NA SVADBI MILOVOG SINA! Zorana prišla pevačici, pa dobila odgovor koji su svi čuli! SVE JE PRŠTALO OD LUSKUZA, A EVO KAKO SU GA PLATILI?!

Balkan

SKANDAL NA SVADBI MILOVOG SINA! Zorana prišla pevačici, pa dobila odgovor koji su svi čuli! SVE JE PRŠTALO OD LUSKUZA, A EVO KAKO SU GA PLATILI?!

Podeli vest

Blažo Đukanović (31), jedinac crnogorskog predsednika, venčao se u subotu sa godinu dana mlađom devojkom Milenom Popović na Svetom Stefanu.

Milo Đukanović oženio je sina jedinca Blaža, a glavna muzička zvezda na svadbi je bila pop pevačica Milica Pavlović.

U jednom trenutku Milici je prišla Zorana Mićunović, snajka kontroverznog biznismena Brana Mićunovića i zamolila je da joj otpeva jednu pesmu sa poslednjeg albuma.

Pevačica joj je izašla u susret, a u tom trenutku bend je prestao da svira.

Kada je Zorana iz torbice izvadila novac da časti Milicu, ona joj je preko mikrofona odgovorila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tek smo poceli...

A post shared by Duško Bojanić Manager (@papinjooo) on Sep 21, 2019 at 11:45am PDT

 

- Nemoj da se ljutiš, ali ne uzimam bakšiš od lepih žena - rekla je zanosna pevačica. 

Foto: Instagram

Tekst potpisa

Branova snajka je sve vreme snimala nastup atraktivne zvezde i objavljivala video snimke na svom Instagram nalogu.

Milena i Blažo venčali su se u Miločerskom parku, a u raskošnom ambijentu hotela sve je prštalo od luksuza, od preskupe dekoracije do menija, za koji su bili zaduženi najpoznatiji svetski kuvari. Gosti su uživali u njeguškoj pršuti, brojnim vrstama skupog sira, morskim plodovima, kavijaru, raznim vrstama mesa kome manu nisu mogli da nađu ni najprobirljiviji gurmani. Sve se zalivalo najskupljim pićem od konjaka do viskija.

Foto: reuters/stevo vasiljevic

 

Mlada je nosila haljinu poznate kreatorke venčanica Vere Vong koja košta vrtoglavih 7.000 evra, mladoženja je takođe nosio skupoceno odelo, a kum mu je bio drug iz detinjstva. Svadba se procenjuje na više stotina hiljada evra i već su počele spekulacije ko je sve to platio. I dok jedni tvrde da je to sintiš za Mila, drugi sumnjaju da je sve to iskeširao vlasnik rizorta na Svetom Stefanu, koji je zauzvrat dobio na korišćenje kompleks na 70 godina, umesto na 30, koliko je bilo dogovoreno.

O bezbednosti gostiju brinuli su brojni pripadnici policije, koji su već u subotu rano ujutru pojačali kontrolu tivatskog aerodroma, na koji su sletali privatni avioni i helikopteri sa svatovima.

Na samom Svetom Stefanu osim policije u uniformi i civilu bili su i pripadnici ličnog obezbeđenja crnogorskog predsednika, a morem oko ostrva su patrolirali policijski gliseri. Da gosti ne bi "trošili" skupocene cipele od magistralnog puta do hotelskog kompleksa, prevoženi su u specijalnim električnim vozilima.

Na slavlju Đukanovića bili su bivši premijer Tajlanda Taksin Šinavatra, koji je pobegao sa Tajlanda i dobio državljanstvo Crne Gore. Veselin Vesko Barović (predsednik KSCG), biznismeni Vuk Rajković i Sava Grbović, bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, Daliborka Pejović, vlasnik hotela "Hilton" u Podgorici, Dejan Savićević (predsednik FSCG), potpredsednik Skupštine Crne Gore Branimir Gvozdenović, potpredsednik crnogorske vlade Zoran Pažin, ministar policije Mevludin Nuhodžić, poslanik Petar Ivanović, biznismeni Danilo Dano Petrović, Gavrilo Pajović, Dragan Brković, Dragan Bokan, pevač Danijel Alibabić... Međutim, na svadbi nije bio crnogorski premijer Duško Knežević, što je još jedan dokaz o tihom ratu između premijera i predsednika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija