• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2019

13:27

CRNOGORCI ISTERALI SVOJE! Ko bude radio nedeljom - KAZNA OD 1.000 DO 10.000 EVRA!

Balkan

CRNOGORCI ISTERALI SVOJE! Ko bude radio nedeljom - KAZNA OD 1.000 DO 10.000 EVRA!

Podeli vest

Crnogorska Uprava za inspekcijske poslove saopštila je da će prva neradna nedelja za zaposlene u trgovinama biti 20. oktobar

Dodala je da će kazna za onoga ko otvori trgovinu biti od 1.000 do 10.000 evra. Kako je navedeno, moguće je i trajno zatvaranje objekta, prenosi podgorički portal Investitor.

Trgovina na veliko i trgovina na malo, kako je propisano novim zakonom, ne može da se obavlja nedeljom i u dane državnih i drugih praznika.

Izuzeci važe samo za apoteke, specijalizovane prodavnice ili kioske za prodaju hleba, pekarskih proizvoda i kolača, kao i za prodavnice cveća, suvenira, štampe, sredstava za zaštitu bilja ili pogrebne opreme, benzinske stanice i prodavnice za trgovinu na malo u okviru benzinskih stanica.

MISTERIOZNA SUDBINA AMERIČKOG ŠPIJUNA U CRNOJ GORI! CIA operativac nestao s porodicom na letovanju, GUBI MU SE SVAKI TRAG! Brutalno ubijen, ili izvučen na sigurno?!

Predviđeno je i da nedeljom rade pijace sa tezgama, vitrinama i automatima izvan pijaca i pokretnim prodavnicama, kao i objekti smešteni unutar zatvorenih područja autobuskih i železničkih stanica, aerodroma i luka.

Zakon stupa na snagu u ponedeljak, 14. oktobra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 4 godine

a bogami i drugim danima. Crnogorci i rad.....komedija

flamantes

pre 4 godine

Realni da Crnogorci su vrijedan narod, za razliku od Srba koji su ljenčuge epohalne.

todor

pre 4 godine

Jedno veliko BRAVO!!!! Konano da neko pocne da brine o radniku na Balkanu. Pojedinim poslodavcima nista nije dosta, kad bi mogli dusu bi uzeli radniku.Ima I onih casnih, ali nazalost u manjini. Njima kapa dole!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija