• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba/klix.ba/informer.rs

11.10.2019

14:36

HAJRUDIN ZAKLAO ŽENU, PA LEGAO NA BOMBU! Sin istrčao iz zgrade i vikao: SPASITE MI BRATA! Jezivi detalji porodične tragedije u Tuzli!

Balkan

HAJRUDIN ZAKLAO ŽENU, PA LEGAO NA BOMBU! Sin istrčao iz zgrade i vikao: SPASITE MI BRATA! Jezivi detalji porodične tragedije u Tuzli!

Podeli vest

Prema preliminarnim rezultatima istrage Hajrudin je legao na bombu i razneo se tako da su istražitelji delove njegovog tela tražili po stanu u kojem je živEo sa suprugom I sinovima blizancima Edinom i Adnanom

Nezapamćena porodična tragedija dogodila se jutros u tuzlanskom naselju Paša Bunar. Pod nerazjašnjenim okolnostima Hajrudin Zahirović je nožem nasrnuo na suprugu Dženitu, kojoj je zadao nekoliko smrtonosnih povreda, a potom je aktivirao bombu i oduzeo sebi život.

U eskploziji je povređen i jedan od dvojice sinova. 

Prema preliminarnim rezultatima istrage Hajrudin je legao na bombu i razneo se tako da su istražitelji delove njegovog tela tražili po stanu u kojem je živEo sa suprugom I sinovima blizancima Edinom i Adnanom.

ZAKLAO SUPRUGU, PA SE RAZNEO BOMBOM! U eksploziji POVREĐENO NJIHOVO DETE! Jeziva porodična tragedija u BiH!

- Čula sam da je nešto puklo, ali sam mislila da je nekom nešto palo u stanu. Ubrzo sam ispred zgrade ugledala Edina, koji je zapomagao: "Spasite mi brata!" – kazala je Emina I., stanovnica naselja Paša Bunar.

Nije videla ko je prvi utrčao u stan, ali su Adnanu, kako saznajemo, pomoć ukazali lekari Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, posle čega je smešten na UKC Tuzla.

IVANA UBILA MOMKA JEDNIM UBODOM NOŽA U SRCE! Nakon krvavog pira, SPOMINJALA DEMONE I UTVARE, komšije OTKRILE ŠTA SE DOGAĐALO

- Znamo ih celi život. Edin i Adnan su super mladići. Ne znamo kako će sve ovo da prežive – govore nam njihovi vršnjaci koji su s nevericom gledali obavljanje uviđaja.

I ostale komšije su u šoku. Ne mogu da veruju da se u njihovoj zgradi ponovo dogodila tragedija. Naime, pre šest godina samoubistvo je skokom sa zgrade počinio Emir Mustafić (34).

DRAMA! OPASNI EKSTREMISTI SA RATIŠTA DOLAZE U NAŠ KOMŠILUK! Sirija u BiH šalje 9 ISIS terorista!

- Izašao sam iz ulaza pre tragedije. Kada sam se vratio čuo sam šta se dogodilo i nisam mogao da verujem. Meni su bili odlične komšije, ne znam šta bi mogao da bude razlog – kaže Sead Jogunčić.

Isto si potvrdile i druge komšije, a neke od njih koji su zavirili u stan porodice Zahirović na trećem spratu, pre dolaska istražitelja, kažu da je unutrašnjost bila sva u krvi i da se takav prizor može videti samo u filmovima strave i užasa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija