• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/informer.rs

15.10.2019

09:00

LANA JE KRENULA PEŠAKA, A ONDA SE ZAUSTAVIO AUTOMOBIL?! U selima oko Ljubuškog zaplenjena dva vozila koja se dovode u vezu sa brutalnim ubistvom studentkinje!

Balkan

LANA JE KRENULA PEŠAKA, A ONDA SE ZAUSTAVIO AUTOMOBIL?! U selima oko Ljubuškog zaplenjena dva vozila koja se dovode u vezu sa brutalnim ubistvom studentkinje!

Podeli vest

Najmanje dva automobila pronađena u selima oko Ljubuškog stavljena su pod kontrolu policije i tražiće se naredba suda za njihovo izuzimanje u okviru istrage ubistva Lane Bijedić (19) iz Mostara, potvrđeno je Iz Tužilštva Zapadnohercegovačkog kantona

Kako saznajemo, pregledom snimaka s nadzornih kamera vidi se kako Lana pešači, ali joj se u jednom momentu gubi trag pa je možda ušla u neki automobil koji je usput naišao.

Međutim, kako saznajemo, za automobile čije će se izuzimanje tražiti ne postoji konkretna sumnja da se u njima vozila ubijena devojka, ali su ih verovatno pregledom snimaka s kamera istražioci uočili kako prolaze tim putem i proverava se svaki mogući trag u vezi s misterioznim ubistvom devojke.

POTRESNI STATUS MAJKE UBIJENE LANE BIJEDIĆ! "Došla je iz škole i rekla mi da su je pitali šta je ona...

Zato će vozila biti poslata na pregled kako bi se videlo da li u njima ima bilo kakvih tragova koji bi mogli da pomognu u otkrivanju odgovornih za ubistvo.

Tijelo Bijedićeve pronašao je ribar 6. oktobra u reci Studenčici kod Ljubuškog. Osumnjičeni kao ni motiv ovog zločina koji je potresao javnost  nisu otkriveni.

(FOTO) LANA PEŠAČILA 6 KM DO MESTA GDE JE UBIJENA! Kamere otkrivaju MRAČNE TAJNE NAJMISTERIOZNIJEG UBISTVA NA BALKANU! Lepa brucoškinja još pre 6 meseci napisala TESTAMENT!

Ubica je devojku brutalno pretukao i davio i bacio je u reku, a  signal njenog mobilnog telefona poslednji put je lociran u Čapljini, a u istragu su uklučene sve policijske agencije u BiH.

Istražioci se nadaju da bi vjštačenje njenog telefona i laptopa moglo da pomogne u otkrivanju ovog misterioznog zločina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija