• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

15.10.2019

20:00

(VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK! BOSANSKI GLUMAC POZIVAO NA UBIJANJE SRPSKIH MAJKI! Želi da nas vidi mrtve, a nije gadljiv na naš novac!

Balkan

(VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK! BOSANSKI GLUMAC POZIVAO NA UBIJANJE SRPSKIH MAJKI! Želi da nas vidi mrtve, a nije gadljiv na naš novac!

Podeli vest

Društvenim mrežama kruži skandalozan snimak glumca Emira Hadžihafizbegovića na kojem vređa srpski narod

Na snimku koji se pojavio na internetu glumac u uniformi i pita se "zašto bosanski muslimani nisu išli u Negotin i Kraljevo i tamo ubijali srpske majke"

 

 

Inače, isti glumac je poznat po izjavi da "Srbiji treba odseći glavu", dok već dve decenije vređa svog nekadašnjeg profesora Emira Kusturicu.

Zanimljivo da Hadžihafizbegović godinama glumi u srpskim filmovima, izgleda da nije gadljiv na naš novac, tad ne nosi uniformu i ne drži zapaljive govore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
amadeus

pre 4 godine

Pa koga zove i plaća srpskom novcem? Dajte ime i tih debila?

Vlado

pre 4 godine

Da malo gledaš i filmove a ne samo rijality programe, ne bi tražio ničija imena!

Vla

pre 4 godine

Pa ko daje uloge ovoj dju Eli, tag bi trebalo pitati cije pare deli I oterati ga da I sami zaradjuju pare u sarajevu

Mica Hubica

pre 4 godine

nije mu zameriti, kao dete pao je na glavu

zoran

pre 4 godine

Ne treba mu praviti besplatnu reklamu. Da nije igrao u Kusturicinim filmovima ne bi niko cuo za njega.

PK

pre 4 godine

Ništa novo, poziv na genocid nad Srbima je u njihovoj genetici, jer su isto tako i u vreme turske okupacije njihovi đedovi i prađedovi kao poturčenjaci i saradnici okupatora činili genocide nad Srbima i ostalim hrišćanima.

SS

pre 4 godine

Srbi su navikli na to,pa će ga sutra zvati u Srbiju da nešto odglumata Srbima i zaradi novac.Pa on je umetnik i na ovim prostorima po našim aršinima.

nisu dzabe viceve opameti ispr

pre 4 godine

ispod ljudskog dostojanstva je odgovarati na pitanje na koje najmanja deca i sve babe na pijaci znaju odgogor.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija