• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba/klix/informer.rs

16.10.2019

15:25

MISTERIOZNI BMV PRVI TRAG U UBISTVU LANE BIJEDIĆ?! Vlasnik ga je kobne nedelje na jednom otpadu zamenio za "fijat"...

Balkan

MISTERIOZNI BMV PRVI TRAG U UBISTVU LANE BIJEDIĆ?! Vlasnik ga je kobne nedelje na jednom otpadu zamenio za "fijat"...

Podeli vest

Jedanaest dana od ubistva Lane Bijedić ubica je još na slobodi, ali veštačanja automobila koji se povezuju s tim svirepim zločinom mogla bi otkriti njegov identitet

Policija je locirala dva sumnjiva automobila pa će se danas uz prisustvo vlasnika izvršiti veštačenje.

Reč je o vozilima "BMW" i "fiat" koja se povezuju s jednom osobom koja je te kobne nedelje u jednom selu pored Ljubuškog zamenila svoj BMW za "fiat".

Kako saznaje Klix, isti je prethodno imao saobraćajnu nesreću u kojoj je, kako je kazao istražiocima, zadobio lakše povrede.

Kada je utvrđeno da je delom Čapljine nesrećna Lana sama pešačila, od Autobuske stanice do mesta Trebižat, pregledom snimaka s videonadzora sva pažnja je usmerena na automobile koji su nailazili u sporno vreme.

LANA JE KRENULA PEŠAKA, A ONDA SE ZAUSTAVIO AUTOMOBIL?! U selima oko Ljubuškog zaplenjena dva vozila koja se dovode u vezu sa brutalnim ubistvom studentkinje!

Nakon obdukcije Laninog tela, policija je od zdravstvenih ustanova u HNK i ZHK zatražila informaciju jesu li tokom prošle nedelje ili ponedeljka imali osobu s povredama na rukama.

Ubrzo je stigla informacija o muškarcu iz Čapljine, koji je, kako se ispostavilo, imao saobraćajnu nesreću u nedelju na području Čapljine. Međutim, istražiteljima je sumnjivo bilo to što je odmah nakon nesreće "BMW" kojim je sleteo s puta zamenio za "fijat" uz naknadu od jednog vlasnika otpada u Ljubuškom.

POTRESNI STATUS MAJKE UBIJENE LANE BIJEDIĆ! "Došla je iz škole i rekla mi da su je pitali šta je ona..."

Kako je imao povrede na rukama, a uz to i kriminalnu prošlost, on je priveden i saslušan, ali u svojstvu svedoka. Avaz nezvanično saznaje da je do sada čak tri puta saslušavan, ali njegov alibi za sada "drži vodu", a policija nema nikakvu vezu između njega i Lane.

Ispisom poziva s Laninog telefona utvrđeno je da je u nedelju jedinu komunikaciju ostvarila s majkom i prijateljicom.

Podsećamo, 19-godišnja Lana Bijedić pronađena je mrtva u reci Studenčici kod Ljubuškog. Policija već drugu sedmicu nastoji doći do osumnjičenih, kao i motiva ovog strašnog zločina.Ž

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija