• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/nezavisne

21.10.2019

08:16

NA POMOLU REŠENJE MISTERIJE Kuma-ljubavnica nađena u ŠIBLJU kod Prnjavora, lovci zatekli ŠOKANTAN PRIZOR

Balkan

NA POMOLU REŠENJE MISTERIJE Kuma-ljubavnica nađena u ŠIBLJU kod Prnjavora, lovci zatekli ŠOKANTAN PRIZOR

Podeli vest

Mirjana Vidaković, koja je pre skoro mesec dana nestala na području Dervente, i čiji se kum-ljubavnik nedavno ubio, pronađena je u nedelju u šiblju kod jezera na području Prnjavora

Da je Vidakovićeva nestala policiji je prijavio njen kum Miro Bojanić 21. septembra, a koji je posle toga počinio samoubistvo. On je tada rekao policiji da ju je zadnji put video desetak dana ranije. Prema pričama meštana njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi, od trenutka kada joj je umro suprug.

Mirjanu su u nedelju u blizini ribnjaka u Prnjavoru pronašli lovci iz tog grada, prenose "Nezavisne novine".

Ona je u teškom stanju prevezena u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

U Policijskoj upravi Doboj su potvrdili da je Vidakovićeva pronađena.

Foto: facebook

Ženu su u šiblju zatekli lovci

Foto: Facebook

Podsetimo, Miro Bojanić (55) izvršio je početkom oktobra samoubistvo vešanjem u svom porodičnom domaćinstvu u Donjoj Lupljanici, nadomak Dervente, u jeku opsežne potrage za njegovom kumom Mirjanom Vidaković (43), čije je nestanak policiji lično on prijavio.

Bojanić nije ostavio bilo kakav trag kojim bi obrazložio zašto je digao ruku na sebe, nego je tu tajnu odneo u grob. To je nova tajna u ionako zamršenoj "kumovskoj misteriji", tajnovitog nestanka žene, koja je, kako se ispostavilo, bila u ljubavnoj vezi sa svojim kumom Mirom.

Iako šokirana saznanjem da je u ljubavnoj vezi sa venčanom kumom, čiji suprug je preminuo u januaru ove godine, Mirova supruga, sa kojom nije imao dece, odvraćala ga je od najave da digne ruku na sebe. Međutim, Miro je izvršio samoubistvo vešanjem.

"J...EŠ TAKAV ŽIVOT"! Ovo su poslednje reči muškarca koji se OBESIO PRED ŽENOM pošto mu je NESTALA KUMA LJUBAVNICA! Nje nema više od 20 dana, NIKO NE ZNA DA LI JE MRTVA ILI ŽIVA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija