• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevni avaz

21.10.2019

16:28

POBEGAO IZ ZATVORA PRE 24 GODINE, SADA DOLIJAO U ŠVAJCARSKOJ!  Uhapšen osumnjičeni za ubistvo šestočlane porodice!

Balkan

POBEGAO IZ ZATVORA PRE 24 GODINE, SADA DOLIJAO U ŠVAJCARSKOJ! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo šestočlane porodice!

Podeli vest

Zoran Pantić koji se tereti šestočlane porodice Isić iz Teslića, a koji je pre 24 godine pobegao iz zatvora u Bijeljini, uhapšen je u Švajcarskoj

Ekstradicija u zatvor u Bijeljini je u toku, izjavila je za medije Mirna Miljanović, načelnik Odeljenja za odnose s javnošću MUP Republike Srpske.

- Pripadnici Uprave kriminalističke policije su, posle nekoliko godina intenzivnog rada, locirali traženo lice u Švajcarskoj, gdje je sklopio brak s njihovom državljankom, pri čemu je preuzeo njeno prezime i podnio zahtev za prijem u državljanstvo. Lice je preuzelo identitet svog brata, odnosno posedovao je lične dokumente na njegovo ime - Dalibor Pantić. Oženio se pod tim imenom i predstavljao kao državljanin Srbije - istakla je Miljanović.

DVA RAZBOJNIKA NA MOTORIMA PRESRELI KOMBI I OTELI 100.000 EVRA! Filmska pljačka na aerodromu u Dubrovniku!

Prema njenim rečima, na osnovu informacija pripadnika Uprave kriminalističke policije Republike Srpske o mestu i tačnoj adresi stanovanja traženog, nadležni organi Švajcarske su uhapsili begunca i u toku je njegova ekstradicija.

Zoran Pantić je 1993. godine osuđen na 12 godina i 10 meseci za ubistvo šesteročlane porodice Isić. On je iz zatvora pobegao u Bijeljini 22. oktobra 1995. godine i otad je bio nedostupan organima Republike Srpske. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija