• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

22.10.2019

08:26

KUMA LJUBAVNICA MESEC DANA PILA SAMO VODU I JELA OVU BILJKU! Dramatični detalji nestanka Mirjane Vidaković koju su PRONAŠLI LOVCI!

Balkan

KUMA LJUBAVNICA MESEC DANA PILA SAMO VODU I JELA OVU BILJKU! Dramatični detalji nestanka Mirjane Vidaković koju su PRONAŠLI LOVCI!

Podeli vest

Kada se pribrala, sama je rekla ko je i odakle je, da je bila udata u derventsku Lupljanicu i da joj je suprug umro u januaru

Dervećanka Mirjana Vidaković (43), koja je pre mesec dana nestala, i čiji se kum ljubavnik Miro Bojanić (55) nedavno obesio, pronađena je živa u nedelju u šiblju jezera ribnjaka nadomak Prnjavora, čime je samo delimično rasvetljena ova zamršena "kumovska misterija", koja se našla u žiži šire javnosti.

Lovci su zatekli šokantan prizor, a ključno je pitanje otkada i pod kojim okolnostima se našla žena u velikoj travi napuštenog prnjavorskog "Ribnjaka dvica", sa prnjavorske obale Ukrine, petnaestak kilometara od njene kuće u Živinicama kod Dervente.

NA POMOLU REŠENJE MISTERIJE Kuma-ljubavnica nađena u ŠIBLJU kod Prnjavora, lovci zatekli ŠOKANTAN PRIZOR

Junak dana ovog kraja je prnjavorski lovac Ljubiša Bogićević, koji je, sasvim slučajno u lovu na divlje svinje, pronašao osobu u čiju potragu su se, uz specijalno obučene pse, dali pripadnici žandarmerije i PU Doboj i Banjaluka. Otkrivajući, za Novosti, detalje, on kaže da je sreća da je u "pogonu" sa trojicom kolega lovaca blagovremeno u šipražju uočio prestrašenu i izmorenu ženu.

- Rekla mi je da se izgubila, berući šipurke za pekmez, i da već mesec dana luta. Samo je pila vodu i jela šipurke. Kada se pribrala, sama je rekla ko je i odakle je, da je bila udata u derventsku Lupljanicu i da joj je suprug umro u januaru. Potom smo pozvali prnjavorsku policiju i Hitnu pomoć - kaže Ljubiša.

Foto: facebook

On kaže da je presrećan što je doprineo spasavanju ljudskog života, na čemu su mu se telefonskim pozivom zahvalila i deca pronađene Mirjane. Ona je završila na banjalučkoj psihijatriji, ali da podsetimo, iz očaja se nije izvukao njen kum ljubavnik nakon njenog nestanka.

"J...EŠ TAKAV ŽIVOT"! Ovo su poslednje reči muškarca koji se OBESIO PRED ŽENOM pošto mu je NESTALA KUMA LJUBAVNICA! Nje nema više od 20 dana, NIKO NE ZNA DA LI JE MRTVA ILI ŽIVA!

- J..eš takav život! - bile su poslednje reči Mira Bojanića, koji se obesio pred ženom pošto se nije znalo da li je kuma ljubavnica živa ili mrtva. Uprkos tome što mu je žena oprostila preljubu i uz reči "nije to vredno života" odvraćala da digne ruku na sebe.

Uprkos nekim javnim sumnjičenjima zbog navodnog učestalog proganjanja kume, pokazale su se tačnim tvrdnje brata i majke samoubice da on, ipak, nije kriv za "eventualnu smrt kume". Na sve ostale dileme očekuje se odgovor policije, koja je potvrdila Mirjanin pronalazak.

"Mirjana je hospitalizovana u Klinici za psihijatriju. Prema rečima načelnika Klinike doc. dr Nere Živaka, pacijentkinja je zbrinuta i u toku je sprovođenje dijagnostičko-terapijskih procedura. Pacijentkinja ostaje na daljem bolničkom praćenju i lečenju", saopšteno je u ponedeljak iz UKC RS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59