• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz

22.10.2019

14:14

UBIJEN BIVŠI EVROPSKI PRVAK U KIK-BOKSU Likvidiran u buregdžinici, POLICIJA BLOKIRALA GRAD

Balkan

UBIJEN BIVŠI EVROPSKI PRVAK U KIK-BOKSU Likvidiran u buregdžinici, POLICIJA BLOKIRALA GRAD

Podeli vest

Nekadašnji evropski prvak u kik-boksu Džemal Mahmić (33) ubijen je danas u zeničkom naselju Londža.

Iako je ovo drugi put da pucaju na Mahmića,sada su t rafalni pucnji bili su kobni po njega, zbog čega je, kako nezvanično saznajemo, podlegao povredama na licu mesta.

Inače, Mahmić je višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope, te viceprvak sveta u kik-boksu. Bio je profesionalni prvak BiH u boksu, a svojevremeno je bio najperspektivniji borac.

SRBINU JE LJUBAVNICA POSLALA PORUKU DA JE TRUDNA i nastao je HAOS

Krajem 2011. godine zadobio je teške povrede glave, i to prelom kostiju lica i nosa, te prostrelnu ranu leve natkolenice u tuči i pucnjavi koja se dogodila u Zenici. Tada je uspeo da se oporavi.

VATRENI OKRŠAJ U NOVOM SADU! Muškarac izrešetan po nogama

Takođe, Mahmić je bio osuđen zbog pucnjave koja se dogodila 22. septembra 2012. godine na lokaciji Stare pijace u centru Zenice u kojoj je stradao nedužni Zeničanin Amer Pivić (18), koji je čekao gradski prevoz.

Tada se iz zeničkog zatvora obratio redakciji lokalnih portala tvrdeći da toga dana uopšte nije pucao i da mu je tada napravljena klasična sačekuša.

Inače, zenička policija još intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je pucao na Mahmića u jednoj buregdžinici u Zenici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija