• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskainfo.com/informer.rs

31.10.2019

10:41

UPALI PORODICI U DVORIŠTE I TUKLI SVE REDOM, ISPROVOCIRALA IH JEDNA REČENICA! Težak incident u Prijedoru, uhapšena četvorica nasilnika!

Balkan

UPALI PORODICI U DVORIŠTE I TUKLI SVE REDOM, ISPROVOCIRALA IH JEDNA REČENICA! Težak incident u Prijedoru, uhapšena četvorica nasilnika!

Podeli vest

Žandarmerija Policijske uprave Prijedor uhapsila je četvoricu nasilnika zbog sumnje da su u utorak uveče u tom gradu brutalno pretukli tri osobe, od kojih je jedna maloletna

Uhapšeni su Dragan R. (23), Dragan D. (40), Gordan M. (21), svi iz Prijedora, i Dejan M. (20) iz Banjaluke.

Motiv da čoveka pretuku u dvorištu njegove prodične kuće jeste to što je samo kratko prokomentarsao njihovu divlju vožnju automobilom po ulicama Prijedora.

U Policijskoj upravi Prijedor su nam potvrdili da se desio ovaj incident.

– Brzom i efikasnom reakcijom i operativnim radom na terenu, pripadnici Žandarmerije su uhapsili četiri osobe zbog sumnje da su tog dana dana oko 19.20 u Prvomajskoj ulici u Prijedoru izvršili krivično delo nad tri osobe – rekla je portparol PU Prijedor Vesna Pačariz.

Ona je dodala da se uhapšeni sumnjiče da su tog dana, u dvorištu porodične kuće, fizički napali Prijedorčanina (38) i naneli mu teške povrede, dok su drugom muškarcu (46) i njegovom maloletnom sinu naneli telesne povrede.

CRNOGORSKA POLICIJA NA NOGAMA! Prevozili su ZATVORENIKA U MARICI, STALI NA CRVENO SVETLO, a onda je USLEDILA DRAMA!

Prema saznanjima Srpskainfo, teško pretučeni Prijedorčanin (38) je u utorak sedeo u dvorištu svoje kuće s bratom (46) i njegovim maloletnim sinom.

– Tada je ispred njihove kuće velikom brzinom prošao automobil „fiat bravo“ i taj muškarac (38) je samo prokomentarisao njihovu divlju vožnju. On je rekao bratu, „Vidi kako ovi voze, ubiće nečije dete“ – kaže izvor blizak istrazi. On je dodao da je očito na „fiatu“ bio otvoren prozor i da su to mladići iz vozila čuli.

– Samo nakon nekoliko trenutka automobil „fait“ se vratio pred njihovu kuću, mladići su izašli iz vozila i odmah počeli da galame na vlasnika i njegovog brata. Galamili su „Ko divlje vozi, ko će ubiti dete?“ i slične stvari – pojašnjava naš sagovornik.

Dodaje da su tada mladići iz automobila napali vlasnika kuće i njegovog brata i da su ih tukli čim su stigli.

BOMBAŠKI NAPAD NA PORODIČNU KUĆU U BANJALUCI! Meštani u strahu: Probudila nas jaka eksplozija, PROZORI SE TRESLI!

– Vlasnika kuće (38) su baš brutalno pretukli, ali i njegov brat i sestrić su takođe zadobili povrede. Posle toga su seli u automobil i pobegli. Neko je u međuvremenu pozvao policiju i ubrzo je žandarmerija izašla na ulice Prijedora, pronašla napadače i uhapsila ih – ističe izvor Srpskainfo.

Povređenima je ukazana pomoć u Opštoj bolnici Prijedor, a teško povređeni Prijedorčanin (38) je bio prevezen u UKC Republike Srpske. Zatim je vraćen u Prijedor.

On je na kraju zadržan na lečenju u prijedorskoj bolnici. Portparol PU Prijedor Vesna Pačariz rekla da je o navedenom događaju upoznat tužilac OJT Prijedor.

– Nakon kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenih će Tužilaštvu biti podnesen izveštaj zbog krivičnih dela “teška telesna povreda” i “telesne povrede” – pojasnila je Pačarizova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija