• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne.com/informer.rs

31.10.2019

16:03

SILOVAO, PA ZADAVIO KOZU, PRAVDAO SE "DA GA JE ZAVELA"! Morbidan slučaj u selu kod Banjaluke šokirao Balkan!

Balkan

SILOVAO, PA ZADAVIO KOZU, PRAVDAO SE "DA GA JE ZAVELA"! Morbidan slučaj u selu kod Banjaluke šokirao Balkan!

Podeli vest

Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena Slobodanka Vučkovac iz Radinjače, kod Banjaluke

Kako nam je ispričala, ono što ju je posebno šokiralo je da je za takav morbidan čin osumnjičen tridesetdvogodišnji mladić koji, kako ističe, nije negirao ovo delo, već je njenom sinu čak i priznao da mu je koza jednostavno "bila privlačna".

I ranije joj se kaže, dešavalo da pronađe mrtvu kozu koju bi potom zakopali, a možda bi i sada bilo tako da joj sumnju nisu probudile neobične povrede životinje koja je pritom bila i izvan štale.

Pored mrtve koze kako je ispričala,  našla je novčanik u kojem su bili dokumenti tridesetdvogodišnjaka za kojeg nikad ne bi mogla pomisliti da bi učinio nešto tako nastrano.

"Pozvala sam policiju koja je došla na lice mesta pa je zatim došao i veterinar. Rekla sam mu da mi je čudno nešto oko kozjeg repa, a veterinar je verovarno odmah vidio o čemu se radi. Iako mi on to nije odmah potvrdio, rađena je obdukcija u veterinarskom institutu u Banjaluci odakle sam dobila zvaničnu potvrdu da je moja koza silovana i zadavljena", priča šokirana žena.

PAO PRVI SNEG! ZABELEO SE SLJEMEN! Čitav region hladan, u BOSNI MAGLA! (FOTO/VIDEO)

Prema njenim rečima, nakon silovanja, koza je zadavljena, a ta činjenica ju je šokirala i uplašila.

"Taj mladić je ispitan u policiji, bio je u pritvoru 24 časa nakon čega su ga i pustili. Zamislite da on to uopšte nije negirao, a kada je danas, nakon svega sreo mog sina rekao mu je 'znaš ja kad sam išao i video kozu, ona je mene privukla'. Eto to je lično mom sinu rekao", ističe ogorčena žena.

Prema njenim rečima, dobila je informaciju i da je policiji priznao šta je učinio.

"Čak je kako sam čula i ispričao kako je izgubio novčanik, jer je navodno kada je sve to završio, podigao pantalone i pošto tu ima jedna obalica, na nju se okliznuo i pao na leđa. Tu mu je najverovatnije ispao novčanik", dodaje Slobodanka Vučkovac.

Prema njenim rečima, u pitanju je mladić koji inače nije problematičan, zaposlen je i nikad ne bi posumnjala da bi učinio nešto slično, a i njihove komšije su šokirane i uplašene ovim saznanjem.

UPALI PORODICI U DVORIŠTE I TUKLI SVE REDOM, ISPROVOCIRALA IH JEDNA REČENICA! Težak incident u Prijedoru, uhapšena četvorica nasilnika!

"Mi smo povratnička porodica i sada me je strah. Ne znam šta da mislim kada neko životinji nešto tako može učiniti, a učinjeno je jer meni je sve to zvanično i potvrđeno zato i pričam o tome. I te koze koje sam ranije našla mrtve, ja sad više verujte, ne znam šta da mislim. Nikada dosad nisam dovodila u pitanje to da li su prirodno uginule, ne bih ni sada da se to nije desilo. Sve ovo me je stvarno uplašilo", priča Slobodanka Vučkovac.

Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave Banjaluka pripadnici mesno nadležne policijske stanice u utorak su identiifkovali i ispitali  V.V. zbog sumnje da je izvršilo krivično delo mučenje i ubijanje životinja  u mestu Radinjača, Banjaluka.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izveštaj", naveli su iz policije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija