• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbija danas

02.11.2019

20:21

(FOTO) PRETUKLI SU ME SAMO ZATO ŠTO SAM SRPKINJA! Hrabra samohrana majka napadnuta u Beranama: IZDRŽAVAM DECU POŠTENIM RADOM, NE PLAŠIM IH SE!

Balkan

(FOTO) PRETUKLI SU ME SAMO ZATO ŠTO SAM SRPKINJA! Hrabra samohrana majka napadnuta u Beranama: IZDRŽAVAM DECU POŠTENIM RADOM, NE PLAŠIM IH SE!

Podeli vest

Samohrana majka dvoje maloletne dece, Jelena Krstić (31) obratila se javnosti nakon što ju je sugrađanin Muhamed Ramusović zvani Mede, pretukao u utorak dok je radila posao higijeničarke na Stadionu malih sportova u centru Berana

Jelena Krstić, koju je, prema navodima, brutalno pretukao Muhamed Ramusović zvani Mede, u utorak oko 15 sati, kaže da je problem to što je Srpkinja jer da je druge nacionalnosti veruje da bi "premijer preorao Berane".

- Ja sam suze isplakala, krv ću da operem, deca će zaboraviti vremenom, bolovi će proći, ja ću opet moći da radim i izdržavam svoju decu poštenim radom. Ja dosije nemam, automatsku pušku nemam, ja porodicu u Beranama nemam. Ali imam hrabrosti jer nije jak onaj koji tuče nego onaj koji trpi. Ja nisam Srpkinja po nacionalnom opredeljenju već po rođenju. Moji su Krstići krv prolili u sve ratove naše za slobodu. Ja ih neću obrukati ni sada, nastaviću dalje. Ja ne mrzim nikoga nije mi ni od roda ni od BOGA. Moji verski, nacionalni i politički stavovi ne ugrožavaju nikoga. Da sam Hrvatica, Muslimanka, Albanka sigurno bi premijer preorao Berane, sigurno bi predsednik proglasio Berance, Srbe, šovinistima ali ne...ipak sam ja Nikšićanka, samohrana majka dvoje dece koja nije potkupljiva, koja glasa Zdravo Berane. Pa nema veze jedna Jelena manje, više... - napisala je Jelena na svom Fejsbuku.

 

 

- Stigla sam kući. Morala sam da izađem, jer su mi deca prioritet. A lečiću se još dugo. Mnogo sam loše bila prva dva dana, a teška je i ova prva noć bila van bolnice. Zaključala sam se dva puta, jer ne mogu da se opustim. Taj, taj što me napao živi nedaleko od mene - dodale je ona.

Krstićeva je u razgovoru ponovila da je razočarana odnosom države na brutalni napad.

- Samo zato što sam Srpkinja, to ne krijem i ne mogu da me kupe - kazala je.

Ona je ocenila da je sramota da niko ne stane u zaštitu jedne žene, i da niko od prolaznika čak pozvao ni hitnu pomoć.

 

 

- Mene nije strah bilo da u ovakvim situacijama branim i muškarce, ali očigledno je manjkalo hrabrosti kod njih. Ali proći će i ovo. Pamtimo dobre stvari, ljude koji su pomogli. A svaka podrška u ovoj situaciji znači - poručila je Jelena.

Ona se zahvalila svim policajcima, lekarima, sestrama i medijima koji su joj pomogli i ispratili u ovoj teškoj situaciji.

Pred istražiteljima Ramusović je tvrdio da se ne seća incidenta, ali da je bio isprovociran. Kod njega je posle hapšenja konstatovano da je imao 1,61 promil alkohola u krvi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beki

pre 4 godine

Od crnegore nema nista, pravoslavci nemojte dozvoliti ovo pa turci nisu vladali crnomgorom nikada, pamet u glavu ujedinite se inace ste gotovi dele vas na srbe i crnogorce a kolo vode hrvati,siptari i turci , tuku vam zene i decu uvedite se u pamet inace svi cete na kraju zavrsiti u Srbiji ili Republici Srbskoj.

Petar

pre 4 godine

Ovo samo moze kod nas da se desava. Da se ovo desilo nekoj Albanki, vec bi se na ulici okupilo 10 000 Albanaca. To samo pokazuje kakav smo narod. Nismo slozni, ne vodimo racuna jedni o drugima dok nas svi ostali sikaniraju i ponizavaju a da pri tome svi oni rade sta hoce. Zive u Srbiji a pljuju po njoj. Sve dok se mi kao narod ne opametimo i ne ustanemo svi kao jedan protiv ovih koji nam rade sve ovo, a naravno drzava mora da stane iza toga, drzava ili neka organizacija pod njenom upravom trebaju, moraju, da nas organizuju, okupe i ucine sve sto je potrebno da se ovo vise nikada ne ponovi nikome. Sve dok ne budemo tako organizovani, trpicemo ovakve uvrede a nasa dece ce i dalje da budu sikanirana u svojoj zemlji. I onda se svi cude kuda nam odose mladi?

zoki

pre 4 godine

Jelena...hvala..jer znas da u ovim teskim vremenima , pokazes hrabrost...istu onu kojom se hvale , a koju nemaju cak ni takozvani muskarci...kojima je i te kako falila kada je trebalo da te zastite... nazalost zivimo u vremenu kada podkupljivost i strah idu ruku pod ruku...bog te cuvao i sveti Vasilije...pokazacemo mi nesojima nikom nije do zore gorela.. pa nece ni njima...

Mitar

pre 4 godine

Greote od ovih Srba u Crnoj Gori... Ne daju im da pljuju po Crnoj Gori, ne daju im da samo oni imaju svoju srkvu, ne daju im da ruše crnogorske simbole, ne daju im da divlje grade svoje srpske kuće po parkovima, ne daju im da pobijede na izborima sa 20% glasova, ne daju im da ćeraju manjinske narode iz Crne Gore, ne daju im da idu da brane Kosovo... Greote... i sve zato što su Srbi.

P Đurišić

pre 4 godine

Medo ovo ne bi smjelo da ti prođe nekažnjeno, ona mora da te stigne,čisto da vidiš kako je kad boli! Najviše mi je žao što od prisutnih niko nije reagovao, da ne pozove hitnu pomoć, to ne liči na berance! Ko su ti ljudi koji su gledali a nisu reagovali. Ovo ne sme da prođe ne kažnjeno, kako god. Ovoga u Beranama nije bilo do sada i tom kretenu treba pokazati kako se poštuje mir i tolerancija i kako je to funkcionisalo do sada. A izricanje kazne, ako neće država ima drugih načina!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija