• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.11.2019

18:59

U CENTRU ZAGREBA NATPIS "UBIJ SRBINA! Grafit postoji čak nedelju dana, PURGERI SE PRAVDAJU DA NISU DOBILI NIKAKVU PRIJAVU!

Balkan

U CENTRU ZAGREBA NATPIS "UBIJ SRBINA! Grafit postoji čak nedelju dana, PURGERI SE PRAVDAJU DA NISU DOBILI NIKAKVU PRIJAVU!

Podeli vest

Na maketi Grada Zagreba u centru grada, na raskrsnici Bakačeve i Cesarčeve ulice, već više od nedelju dana stoji natpis "Ubi ubij Srbina"

Prema pisanju Jutarnjeg lista, nije poznato kada su vandali išarali jednu od najposećenijih turističkih atrakcija u Zagrebu, kao ni zašto komunalni redari nisu reagovali.

Jedan građanin je grupi na Fejsbuku "I to je Zagreb" napisao u petak da uvredljivi natpis stoji već sigurno nedelju dana i da je prijavio vandalizam komunalnom redarstvu, ali da ništa nije urađeno po tom pitanju.

POGINULO DETE (2) U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD VINKOVACA! Tragedija u Hrvatskoj!

Kako se navodi, list je postavio pitanje Gradu kada će ukloniti natpis i zašto ranije nisu regaovali, a Grad je odgovorio da do danas nisu dobili prijavu, kao i da je komunalno redarstvo odmah po primanju prijave počelo sa njenim uklanjanjem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Šta drugo očekivati od hrčaka,a to je i obraz EU gde se nalaze.Naši bi trebali svaki put žestko da reaguju na njihove postupke pa će možda malo više danas se plaše ako nas već nepoštuju,ili će ovo večito trajati.Neoj mo zatarati oči.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija