• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2019

19:16

BOSNA ĆE VAS DIĆI U VAZDUH, SMESTILI SU TEMPIRANU BOMBU TIK UZ VAŠE GRANICE! Makron upozorio Hrvatsku!

Balkan

BOSNA ĆE VAS DIĆI U VAZDUH, SMESTILI SU TEMPIRANU BOMBU TIK UZ VAŠE GRANICE! Makron upozorio Hrvatsku!

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron ocenio je da je Bosna i Hercegovina "tempirana bomba" koja kuca tik uz Hrvatsku

U opsežnom intervjuu za londonski "Ekonomist", on je govorio i o Bosni i Hercegovini, istakavši da se ta zemlje suočava s problemom džihadista povratnika.

- Uveren sam da, prvo, moramo reformisati svoje procedure za članstvo u EU jer one više ne služe svrsi. Nisu strateške. Takođe nisu ni političke, već su previše birokratske i nepovratne, a morate biti u stanju da u nekim trenucima razmotrite pitanje reverzibiliteta. Drugo, ako ste zabrinuti za ovaj region (Zapadnog Balkana), prvo pitanje nisu ni Severna Makedonija ni Albanija, već Bosna i Hercegovina. Bosna i Hercegovina je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku i koja se suočava s problemom povratka džihadista - rekao je Makron.

MAKRONE SVAKA TI SE POZLATILA, ALI?! Zaharova prokomentarisa izjavu Predsednika Francuske: NATO PAO U KOMU, ZA TO SU ZASLUŽNI LOKALNI RATOVI I IZVOZ IDEOLOGIJA!

Kako prenosi portal Klix.ba, on je kao treći problem naveo potrebu izmena i procedura primanja novih članova EU pre početka pregovora.

- Ako to uspemo reformisati u nadolazećim mesecima, biću spreman ponovo početi pregovore - ako i oni postignu dodatne napore. Ne želim nijednog novog člana dok ne reformišemo samu Evropsku uniju - istakao je francuski predsednik.

NATO DOŽIVEO MOŽDANU SMRT, EVROPA NA RUBU PROPASTI! Makron poslao DRAMATIČNO UPOZORENJE!



Govoreći o protivljenju Francuske da se Severnoj Makedoniji i Albaniji odobri početak pregovora o ulasku u Evropsku uniju, poručio je da se "polovina država Unije protivi tome da pregovori počnu s Albanijom".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija