• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.11.2019

22:06

KAKO JE OSUĐENIK UVEO POLUGOLE DEVOJKE NA PSIHIJATRIJU?! Enigmu sada rešava crnogorsko TUŽILAŠTVO!

Balkan

KAKO JE OSUĐENIK UVEO POLUGOLE DEVOJKE NA PSIHIJATRIJU?! Enigmu sada rešava crnogorsko TUŽILAŠTVO!

Podeli vest

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru pokrenulo je postupak povodom nedavnih dešavanja u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Dobroti, kako bi utvrdili ko je omogućio nezakonite posete osuđeniku Đ. P. koji kaznu izdržava na Sudskom odeljenju te ustanove

Portparolka tog tužilaštva Tijana Čelanović izjavila je, kako prenose crnogorski mediji, da je zbog skandaloznog događaja u Specijalnoj bolnici, kada je zatvorenik, ne samo uveo dve devojke na psihijatriju, već se fotografisao sa njima i eksplicitne slike objavio na Fejsbuku, formiran predmet.

Podsetimo, osuđenik Đ. P. je pozirao na fotografiji sa jednom obnaženom devojkom, dok je druga bila odevena u uniformu medicinske sestre i sliku objavio početkom meseca na ovoj društvenopj mreži.

Direktor Specijalne bolnice Aleksandar Tomčuk tada je konstatovao da su te dve ženske osobe mogle biti samo gošće, a nikako zaposlene u bolnici ili pacijentkinje. Potom je potvrdio da je fotografija koju je Đ. P. objavio na Fejsbuku napravljena u toj zdravstvenoj ustanovi.

SKANDAL U CRNOJ GORI Pacijent sa psihijatrije OBJAVIO SLIKU IZ BOLNIČKE SOBE SA DVE POLUGOLE ŽENE

On je, takođe, najavio da će uprava bolnice, kada utvrdi sve okolnosti, blagovremeno informisati javnost o rezultatima istrage i eventualnom pokretanju disciplinske, prekršajne ili krivične odgovornosti zaposlenog osoblja, ili firme angažovane na poslovima obezbeđenja.

Međutim, to se još nije desilo, podsećaju crnogorski mediji.

Đ. P. je, inače, osuđen na zatvorsku kaznu od pet godina i sedam meseci. 

MISTERIJA U CRNOJ GORI! Niko ne zna kako je OSUĐENIK UVEO DVE DEVOJKE NA PSIHIJATRIJU i NAPRAVIO EKSPLICITNE FOTKE! Kotorsko tužilaštvo preduzima mere!

On je u julu poršle godine uspeo da pobegne iz psihijatrijske bolnice u Kotoru, gde je boravio po naredbi Višeg suda u Podgorici, ali je desetak dana kasnije uhapšen na Kosovu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija