• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rudan.info

25.11.2019

08:10

J***Š TALENAT, TRUD, OBRAZOVANJE! ŠIRI NOGE MACO! Vedrana Rudan pokidala u novoj kolumni na temu ZLOSTAVLJANJA ŽENA!

Balkan

J***Š TALENAT, TRUD, OBRAZOVANJE! ŠIRI NOGE MACO! Vedrana Rudan pokidala u novoj kolumni na temu ZLOSTAVLJANJA ŽENA!

Podeli vest

Spisateljica i kolumnistkinja bez dlake na jeziku, Vedrana Rudan, nikoga ne ostavlja ravnodušnim zahvaljujući tekstovima na svom blogu u kojima se hvata u koštac i sa najvećim tabu temama. Ovog puta na meti su joj zlostavljači žena

Kolumnu sa njenog sajta rudan.info prenosimo u originalu i u celosti:

S vremena na vrijeme zlostavljanje žena postane tema čak i u Hrvatskoj. Kad neki mužjak baš ono popizdi pa ženi izvuče grkljan kroz rupu gdje joj je nekad bilo oko, mlade žene krenu na cestu, guraju kolica, pjevaju, na pozornici aktivistice dižu šačice u zrak… Poručujemo svijetu, i mi smo civilizirani, i mi smo protiv nasilja onako kako je to…Onako kako su to… Evropa i Amerika.

A kako je to Evropa protiv nasilja? Pratite li možda sad već “Slučaj Andrew”? Andrew je najdraži sin kraljice Elizabete Druge. Njezini sinovi i unuci uglavnom su poznati po tome što se bave dobrotvornim radom, a njihove bolje polovice nošenjem haljina.

Za svaku je pohvalu što prinčevi koji ne bi trebali baš ništa raditi ipak, je li, rade. Fotkaju se s gladnim crnčićima, jedan je princ otišao tako daleko da je čak s ženom boje blijede čokolade dobio dijete. Prinčevi otvaraju sirotišta, škole, pomažu djeci koja su rano izgubila mamu i onoj koja imaju psihičkih problema… Ako budem još nabrajala doći će vam suze na oči.

A onda ovo s onim Andrewom? I to baš u vrijeme kad je pokret #MeToo skrenuo slijepom svijetu pažnju na činjenicu da ni jedna žena u Americi ne može uspjeti ako ne da pičke. Nevjerojatno! Jebeš talent, trud, obrazovanje. Širi noge, maco!

Onaj Andrew! Princ se godinama družio s američkim milijarderom, zvao se Jeffrey Epstein. Čovjek se bavio podvođenjem maloljetnica. Imao je svoj otok, avion, lovce na komade i mušterije. Mušterija mu je bio, između ostalih, i Clinton. Čitava je ekipa ocvalih mužjaka jebala djevojčice koje su bile mlađe od njihovih kćerki.

Te su cure progovorile, detaljno opisale gdje su se jebale, jedna je rekla da se princ Andrew jako znoji dok kreše. O Clintonu se manje čuje. Doduše, o njegovom je kurcu sve rekla Monica Lewinsky. Clintonova žena opet će ući u trku za predsjednicu Amerike. Kad je afera s njezinim mužem i Monicom bila na vrhuncu, Clinton je rekla da je Monica “bila punoljetna”, pa “mora odgovarati za svoje postupke”.

Nadam se da će babuskara opet popušiti.  Trump je u odnosu na nju, kako su nekad govorili ljudi s ovih prostora, “dom kulture s vodoskokom”.

I tako, djevojčice su na otocima, u hotelima i dvorcima opušteno mučili i Andrew i Clinton. Što se dogodilo princu i Bacaču Bombi s Osiromašenim Uranom na Balkan? Hoće li biti osuđeni na dugogodišnju robiju? Ha, ha!

Clinton mudro šuti, jednom je previše srao pa se opekao. Andrew je izazvan svremirskom glupošću, geni su neumoljivi, to mu je od sifilisom razorenog pretka Henrika Osmog, dao intervju BBC-u.

Rekao je da se on za vrijeme seksa ne znoji, nikad nije vidio “damu” koja ga optužuje, baš u vrijeme koje cura navodi kao “vrijeme radnje” on je jednu od svojih djevojčica vodio na picu.

Čak je i kraljici Elizabeti navikloj na sva silna sranja što su joj do sada radila djeca ovoga puta prekipjelo. Andrew više nikome neće pomagati, ni biznisom se neće baviti, on se “povukao”, a kraljica je njegovo “povlačenje” prihvatila.

Clinton? Onaj podvodač je u samici u kojoj je bio dvadeset i četiri sata pod posebnom kontrolom “počinio samoubojstvo”. Kome je, dok su ga vješali o kuku, vikao: “Milost, gospodo”, nikad nećemo saznati.

Andrewu i Clintonu koje bi zbog svega što su učinili također trebalo objesiti o kuku ništa se neće dogoditi. Cure koje u vrijeme mučenja nisu bile punoljetne u međuvremenu su to postale. A kad si “punoljetna”, što bi rekla Clinton, tko te jebe.

Svijetom vladaju silovatelji i ubojice. Cure na koje oni bace oko nemaju šanse. Sve je ovo odavno poznato, mene smeta drugo. Kad neki gad u Hrvatskoj siluje ili ubije curicu portali ga odmah proglase “monstrumom” i “Balkancem”. Nije fer. On je naš princ, on je Clinton.

Jesu li žene danas u Evropi i Americi ljudska bića? Nisu.

Naše unuke su spremište sperme naših gospodara. Tako je bilo. Tako jest. Tako će ostati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija