• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

27.11.2019

16:32

DODIK OBIŠAO NEVESINJE! Vlada Republike Srpske će pomoći u obnovi objekata!

Balkan

DODIK OBIŠAO NEVESINJE! Vlada Republike Srpske će pomoći u obnovi objekata!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik obišao je danas Nevesinje, gde je od niza zemljotresa u utorak pričinjena materijalna šteta

Zajedno sa načelnikom Opštine, Milenkom Avdalovićem, Dodik je obišao Muzičku školu, koja je najviše oštećena.

- Vlada Republike Srpske će pomoći sanaciju objekata sa 100.000 KM - rekao je Dodik, prenela je RTRS.

Obraćajući se prisutnima, Dodik je rekao da je u Nevesinje došao da podrži ljude koji tu žive i da pošalje poruku da nisu sami.

- Nakon procene štete, sešćemo i dogovoriti šta treba. To ne možemo uraditi danas, jer nemamo procene. Doći ćemo do svakog čoveka koji je pretrpio štetu - rekao je Dodik, koji je razgovarao sa meštanima i rukovodiocima ustanova, koje je obišao.

NOVI SNAŽAN ZEMLJOTRES U ALBANIJI! Dan posle strašne tragedije, PONOVO RIZIČNA SITUACIJA!

Rekao je da će institucije Republike Srpske obezbediti 300.000 KM da na proleće počne rekonstrukcija.

Blaži zemljotres jačine 2,7 stepena Rihterove skale zabeležen je i rano jutros u 4.48 sati 23 kilometra severoistočno od Nevesinja.

Škole na tom području danas nisu radile, a sutra će biti nastavljena u Nevesinju, Ljubinju, Berkovićima, Gacku, Bileći i Trebinju.

U zemljotresu nije bilo povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta. Oštećeni su objekti područnih osnovnih škola u Kifinom Selu, Zovom Dolu i Džinovoj Mahali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija