• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbija danas

01.12.2019

20:39

MILO, DAO SAM TI MILIONE, A KAD OTKRIJEM SADRŽAJ PLAVE TORBE, NAJE*AO SI... Crnogorski biznismen preti Đukanoviću: Doći ću ti glave kad raskrinkam KO STOJI IZA NERASVETLJENIH UBISTAVA!

Balkan

MILO, DAO SAM TI MILIONE, A KAD OTKRIJEM SADRŽAJ PLAVE TORBE, NAJE*AO SI... Crnogorski biznismen preti Đukanoviću: Doći ću ti glave kad raskrinkam KO STOJI IZA NERASVETLJENIH UBISTAVA!

Podeli vest

Biznismen Duško Knežević rekao je da predsednik Crne Gore i DPS, Milo Đukanović treba da se pomiri sa tim da će mu on doći glave

Knežević je reagovao na jučerašnju Đukanovićevu izjavu. Lider Demokratske partije socijalista (DPS) kazao je juče da su sve donacije koje se evidentiraju u računovodstvu partije regularne, te ne bi mogao sada da odgovori ko je sve donator i s kojim iznosom. To je odgovorio na pitanje koliko je DPS dobila od biznismena Duška Kneževića u poslednje četiri godine.

- Milione sam uplatio DPS. Direktno Milu i Milki Vujović, blagajnici DPS-a. Ja imam evidenciju, a ima je i Milka Vujović, nadam se da su te milione "registrovali". Ako ovih 200.000 dolara nije "proknjiženo" to je verovatno zato što Migo Stijepović nije bio blagajnik nego samo kurir, koji je novac trebalo da preda lično Đukanoviću. Bilo je još kurira, pre svih telohranitelji Mila Đukanovića. Ako ni novac koji je predat telohraniteljima nije registrovan kod Milke Vujović, onda neka oni vide gde je taj novac završio i za koje namene. Kada se steknu uslovi, time će se baviti nezavisno tužilaštvo i sud, a ja ću im biti na raspolaganju. Plaćanje reketa od 200.000 dolara je dogovoreno u Hotelu Hilton između g. Đukanovića i mene i sa tog susreta postoji fotografija - rekao je Knežević.

SRBIJO, NA OVO NE SMEŠ ZAŽMURITI! MILO ĐUKANOVIĆ NAJAVIO KONAČNI OBRAČUN SA SPC! Primarni interes DPS je obnova Crnogorske pravoslavne crkve

- Pošto ih ima još, biće posla za prave istražne organe koji će utvrditi koliko ih je bilo i kome su predate. Kao što će utvrditi čija je "ničija kuća" na Gorici, kako su Đukanović i ekipa uzeli milione od prodaje Elektroprivrede A2A, kako su uzeli pre toga milione od prodaje Telekoma, ko stoji iza kastodi računa kojem je Đukanović iznad cene prodavao svoje akcije u Prvoj banci i tako formalno postao multimilioner... Otkriće se i ko stoji iza nerasvetljenih ubistava, iza ubistava u zatvoru, šta je pozadina obračuna mafijaških klanova, od kojih je jedan, Grandovski klan, bio zadužen za ceremoniju zvanu Kongres DPS-a, koji je okupio političke mrtvace iz regiona. Ako još ima ikakvu dilemu, Đukanović treba da se pomiri sa tim da sam ja taj koji će mu doći glave. Bio sam svedok svega, pa i toga što je radio dok je trajalo rušenje Miloševića, njegovog političkog oca. Sve njegove transakcije iz 90-tih nalaze se u posedu odgovarajućih međunarodnih institucija. Pošto je ranije on izjavio da sam im dao koliko sam rekao da sam dao, cifra će biti kompletna kada sa javnošću podelim koliko je bilo u plavoj torbi. Ona ga čeka u finalu. Ni Đukanović, ni Katnić, ni Lazović, ni Žugić mene ne mogu ućutkati. Ja ovde mogu slobodno da delujem i vodim političku borbu sa zadnjim diktatorom na Balkanu - zaključio je Knežević.

Podsetimo, juče je objavljeno da su visoki funkcioneri DPS za svoje orgije navodno koristili najmanje desetak stanova u Podgorici i na Primorju, a koji su bili u posedu biznismena Duška Kneževića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 4 godine

Milo DJukanovic bi najradije da ubije Knezevica ali to je za sada nemoguce jer iza Knezevica stoji M6.On je svestan toga i gace su mu u procesu.Ali ako hocete bas da objavite da je Djukanoviceva sestricina udata za nasega predsednika Vucica tu su onda jako tesne veze izmedju "Krusika "Pronalaska marihuane,,spijuna sa nepoznatim imenom srbina koi je umesan sa ruskim spijunom,stvarno se onda nezna ko za koga spijunira.Ali se definitivno zna da je Knezevic pun kao brod informacija u vezi Crnogorskih politicara.Samo je za sada jasno ko je pomogao Djukanovicu da se razbije Crnogorski puc.Ajd zivi bili pa saznali.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija