• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS

05.12.2019

10:17

MIOLJKU NIKO NIJE POSETIO 20 GODINA, A ONDA JE JEDNE NOĆI ČULA HRKANJE ISPOD PROZORA! Kada je otvorila vrata, ZALEDILA SE!

Balkan

MIOLJKU NIKO NIJE POSETIO 20 GODINA, A ONDA JE JEDNE NOĆI ČULA HRKANJE ISPOD PROZORA! Kada je otvorila vrata, ZALEDILA SE!

Podeli vest

Mioljka Kaurin živi sama u selu Berići u Republici Srpskoj. Kilometrima oko nje, nema žive duše, a "gosti" koji joj dolaze nezvani, samo je plaše.

Kako kaže, ovde češće svraćaju medvedi nego ljudi, zato je Mioljka stavila katance na vrata i zakovala prozore. Jednom je videla medveda koji joj je zaspao pod prozorom.


- Hrče on kao čovek, a ja upalim svetla. On skoči i "poleti" ka planini - priseća se Milojka u emisiji RTRS "Kapi zavičaja sa Slavišom Sabljićem".

Kaže i kako su nekada okolne kuće bile pune devojaka i momaka, a da sada nema nikoga. 

- Joj, kukala Mioljka, niko mi nije došao 20 godina, a svakoga primam kao roditelja - kaže Mioljka kroz suze i dodaje da se najviše seća detinjstva i vremena kad je čuvala ovce.

Na konstataciju voditelja da je tad bilo lakše, Mioljka gleda u TV ekipu i kaže:

- Kako ne bi bilo lakše, je li i tebi lakše ići sa tim društvom ili ići sam? Mogla sam i pričati, sad ne mogu pričati sa ćoškovima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija