• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sata.hr

10.12.2019

15:01

REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENE LANE (18) otkrili su JEZIV PODATAK

Balkan

REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENE LANE (18) otkrili su JEZIV PODATAK

Podeli vest

Motiv ubistva Lane Bijedić (18) i dalje je misterija, a sada su nezvanični rezultati obdukcije.

Prema saznanjima Dnevnog avaza, nesrećna devojka ubijena je udarcima šakama i nogama nakon čega je nepoznati ubica njeno telo bacio u reku Studenčicu, gde je i nađeno. 

VAJBER PORUKE OTKRIVAJU UBICU LANE BIJEDIĆ! Iz mobilnog telefona izvučena prepiska pred ubistvo studentkinje!

POLICIJA IZ NEMAČKE uspela je da otključa telefon UBIJENE LANE i u njemu nađe ZASTRAŠUJĆE SLIKE POVEZANE SA NJENOM SMRĆU

LANA JE KRENULA PEŠAKA, A ONDA SE ZAUSTAVIO AUTOMOBIL?! U selima oko Ljubuškog zaplenjena dva vozila koja se dovode u vezu sa brutalnim ubistvom studentkinje!

Podsetimo, rekonstrukcija kretanja nesretne devojke pokazala je da se te kobne nedelje, 6. oktobra, u prepodnevnim satima najpre autobusom zaputila iz Mostara u Čapljinu. Prema snimcima s nadzornih kamera, sišla je na autobusnoj stanici u Čapljini i pešačila do naselja Trebižat nekih šest kilometara. Tu joj se izgubio svaki trag. 

Dvojica vozača koji su se taj dan kretali putem potvrdila su da su je videla na vijaduktu Studenci, navodno su isto potvrdile i kamere videonadzora s okolnih objekata i to bi trebao biti zadnji put da je viđena živa.

Istoga dana uveče, ribar je njeno telo našao u reci Studenčici.

I dalje je nejasno zbog čega je Lana to jutro lagala majku da s prijateljicama ide na kavfu, zašto se uputila u Čapljinu, zašto je hodala sama šest kilometara prema Ljubuškom, gde je zapravo ubijena i kako je njeno telo, bačeno ispod vijadukta autoputa, a da to niko nije primetio.

Nedaleko od mesta gde je nađeno telo pronađen je i Lanin telefon, koji je u međuvremenu otključan u jednoj agenciji u Nemačkoj. Unutra je, između ostalog, pronađena i fotografija snimljena s vijadukta ispod kojeg je pronađeno Lanino telo. 

Nije utvrđeno da je Lana imala dečka, niti da je taj dan trebalo naći s nekim muškarcem, niti je i na kakav način bila povezana s kriminalnim miljeom. Istražitelji su pretresli mnoge automobile i stanove u Čapljini, ali bez rezultata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija