• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2019

09:22

MILANOVIĆ UPOREDIO KOLINDU S TRAMPOM: Podseća na onog čiju je ogradu lizala u Vašingtonu!

Balkan

MILANOVIĆ UPOREDIO KOLINDU S TRAMPOM: Podseća na onog čiju je ogradu lizala u Vašingtonu!

Podeli vest

Predsednički kandidat SDP-a Zoran Milanović izjavio je u Puli da se sve loše u Hrvatskoj može dovesti u vezu sa HDZ-om, a za aktuelnu predsednicu Grabar- Kitarović rekao je da ga podseća na "onoga čiju je ogradu lizala u Vašingtonu", predsednika SAD Donalda Trampa

"Sve što ne valja doneli su oni", rekao je Milanović misleći na HDZ.

On je optužio vladajuću stranku da se skriva iza naroda.

"Kad neko s pozicije vlasti krade i otima te stvara utisak da je prijatelj naroda, uvek se takvi foliranti skrivaju iza naroda. Kao što su davno govorili engleski klasičari, patriotizam je utočište najvećih hulja. Kad nema drugog, onda je Englez, Škot, Srbin, Hrvat. Onda izbaci drugog iz kuće i napiše srpska kuća, hrvatska, italijanska kuća. To je taj argument sile i batine", rekao je Milanović.

To je, kako je naveo, ono što Hrvatsku i danas proganja.

"To je Hrvatska u kojoj se razbijaju ploče na tuđem pismu koje ne smeta nikom normalnom", rekao je Milanović.

PLENKOVIĆ SE PRAVI TOŠA: Zar SRBIJA da nam bude u FOKUSU kampanje?!

(VIDEO) PUSTILI ŠKORINU PESMU NA KOLINDINOM MITINGU! Odmah se čulo: MENJAJ OVO!

On je dodao da se Grabar Kitarović u Vukovaru pojavila u prvoj kampanji 2014. godine, a da ga je dotada ignorisala. Naglasio je da Vukovar nije mesto za svetkovine, veselje i tamburice, već bolno mesto.

"Prošetaš Vukovarom i dođeš na gradsko groblje, a oni isti koji čekaju, sahranjuju svoje voljene na pola metra od table na ćirilici i to nikome ne smeta. Ratovi su u Hrvatskoj gotovi, a ovo malo trgovaca mržnjom što želi ostvarivati veliku maržu na toj prljavoj robi, treba konačno za svagda da strpamo tamo gde im je mesto, u debelu, mračnu i vlažnu opoziciju", rekao je Milanović.

Ocenio je i da se aktualna predsednica ponaša "kao da ima fetiš isticati da je vrhovna zapovednica".

"Najbolje sam jamstvo da kad dođem na Pantovčak da neću pomahnitati", rekao je Plenković ističući da je mentalno spreman za to.

On je naglasio da je spreman da bude i na čelu tajnih službi i dodao da aktuelna predsednica vodi rat s hrvatskom obaveštajnom zajednicom.

"Osoba koja nakon pet godina mandata kaže da se bori protiv korupcije u SOA-i izmišlja i laže, a time i degradira te iste službe. Kolinda podseća na onoga čiju je ogradu lizala u Vašingtonu - na Trumpa", rekao je Milanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija