• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2019

10:08

U HRVATSKOJ OD PONOĆI PREDIZBORNA TIŠINA! Danas poslednji dan kampanje za predsedničke izbore!

Balkan

U HRVATSKOJ OD PONOĆI PREDIZBORNA TIŠINA! Danas poslednji dan kampanje za predsedničke izbore!

Podeli vest

U Hrvatskoj je danas poslednji dan kampanje kandidata za predsedničke izbore uoči izborne tišine, koja će nastupiti u ponoć

Prvi krug predsedničkih izbora biće održan u nedelju, 22. decembra, a 3,855 miliona birača odlučivaće o tome ko će od njih ući u drugi krug, za koji se smatra da će izvesno biti održan.

Gotovo sve ankete, naime, kao vodeća tri kandidata izdvajaju - aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar Kitarović, koju podržava vladajuća HDZ, Zorana Milanovića, kandidata SDP i nezavisnog kandidata Miroslava Škora.

MESIĆ POPLJUVAO KOLINDU: Prevazišla je svaku meru, GRAĐANI OVO NISU ZASLUŽILI!

MILANOVIĆ UPOREDIO KOLINDU S TRAMPOM: Podseća na onog čiju je ogradu lizala u Vašingtonu!

Kandidati za predsednika su i: Neđeljko Babić (HŠČKŠ), Anto Ðapić (DESNO), nezavisni Dario Juričan i Mislav Kolakušić, kandidat HSLS-a Dean Kovač, nezavisna Dalija Orešković, Katarina Peović (RF) i Ivan Pernar (SIP).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija