• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.12.2019

22:46

KOLINDA SE PRAVDA: Za razliku od Milanovića, imala sam jakog protivkandidata NA SVOM POLITIČKOM SPEKTRU!

Balkan

KOLINDA SE PRAVDA: Za razliku od Milanovića, imala sam jakog protivkandidata NA SVOM POLITIČKOM SPEKTRU!

Podeli vest

Kolinda Grabar Kitarović posle objavljivanja rezultata prvog kruga predsedničkih izbora obratila se prvi put javnosti, te je poručila da je zahvalna glasačima, i da borba tek sledi

- Drage Hrvatice i Hrvati, dragi birači koji ste danas izašli - hvala vam. Hvala vam što ste pokazali koliko je bitno što se predsednik bira direktno - rekla je Kolinda.

Ona ističe da je Miroslav Škoro bio protivnik iz njenog političkog spektra, te da Milanović nije imao takvu vrstu problema.

- Imala sam jakog protivkandidata na svom političkom spetktru, za razliku od Zorana Milanovića. Ali sada idemo dalje - dodala je ona.

PRVO OBRAĆANJE ZORANA MILANOVIĆA: Idemo u sportsku utakmicu, A NE U RAT!

Kolinda se potom obratila glasačima Miroslava Škore čiju pomoć očekuje u drugom krugu.

- Želim se posebno obratiti glasačim koji su svoje poverenje dali jednom mom protiv kandidatu. Čula sam vašu poruku, razmumem vaše nezadovoljstvo, ali sada nije vreme da se delimo. Punih 15 godina je trebalo da u Hrvatsku vratimo zajedništo. Ne smemo dopustiti da nas to razori - kazala je ona.

Odmah posle toga potkačila je Zorana Milanović, sa kojim će se takmičiti u drugom krugu predsedničkih izbora.

- Moj protivkandidat misli da predsednik treba birati u skupštini. Zapitajte se onda zašto je uopšte ušao u ovu trku. Zato pozivam sve koji nisu glasali za mene, da okupimo zajedno oko programa. Dajte glas za predsednicu koja radi i koja je sa vama. To je isto glas povezivanje Hrvatske sa našim ljudima u inostranstvu i BIH. Svi smo jedno srce koje kuca za Hrvatsku - završila je Kolinda Grabar Kitarović.

Drugi krug će se održati 5.  januara 2020. godine, u kojem će učestvovati Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija