• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2019

11:45

CRNOGORSKA POLICIJA POTVRDILA HAPŠENJE MANDIĆA, KNEŽEVIĆA I ZOGOVIĆA! Privedene 22 osobe, među njima 17 poslanika DF!

Balkan

CRNOGORSKA POLICIJA POTVRDILA HAPŠENJE MANDIĆA, KNEŽEVIĆA I ZOGOVIĆA! Privedene 22 osobe, među njima 17 poslanika DF!

Podeli vest

Crnogorska policija saopštila je da su trojica poslanika Demokratskog fronta, Andrija Mandić, Milan Knežević i Milun Zogović, lišeni slobode zbog incidenata u Skupštini Crne Gore, tokom usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, dok će protiv ostalih privedenih biti pokrenuti prekršajni postupci

U saopštenju se navodi da su nakon incidenta u parlamentu, a na zahtev predsedavajućeg za intervenciju policije u prostorije Centra bezbednosti privedene 22 osobe, od kojih je 17 poslanika Demokratskog fronta.

Nakon što je policija izvršila uviđaj u parlamentu i konstatovala oštećenja na inventaru, državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici naložio je da se lise slobode Milun Zogović, zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i Andrija Mandić i Milan Knežević zbog sumnje da su počinili krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

EPISKOPA TUKLI PENDRECIMA I ŠUTIRALI NA ZEMLJI! Skandalozno ponašanje crnogorske policije!

Oni će biti privedeni nadležnom tužiocu uz krivične prijave, dok će protiv ostalih privedenih lica biti pokrenuti prekršajni postupci zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Policija navodi da su tokom noći postupali u skladu sa zakonom i primenili sredstva prinude u skladu sa zakonskim ovlašćenjima.

Kako navode, i narednih dana će pratiti aktuelna dešavanja i postupati efikasno u skladu sa zakonskim ovlašćenjima u interesu bezbednosti svih građana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija