• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.01.2020

16:57

HALO, OVDE KOLINDA...! Kitarović pozvala Milanovića kada je saznala izborne rezultate

Balkan

HALO, OVDE KOLINDA...! Kitarović pozvala Milanovića kada je saznala izborne rezultate

Podeli vest

Kolinda Grabar Kitarović razgovarala je telefonom sa svojim naslednikom Zoranom Milanovićem i čestitala mu na izbornoj pobedi

U kratkom razgovoru dogovorili su da će se njihovi timovi uskoro dogovoriti oko svih detalja vezano za predaju dužnosti na Pantovčaku.

- Još su se sinoć čuli nakon govora predsednice, ona ga je nazvala i čestitala mu na pobedi - rekla je za portal Index.hr Ivana Crnić iz kancelarije predsednice.

MILANOVIĆ ĆE MORATI DA "UVUČE ROGOVE" KAD JE SRBIJA U PITANJU! Šta Beograd i Srbi mogu očekivati od novog predsednika Hrvatske?! Može do "mile volje" da mu se ne dopada vlast u Beogradu, ali...

Foto: Tanjug/AP

Isto to je potvrdio i Nikola Jelić iz štaba Zorana Milanovića.

- Nazvala ga je sinoć, detalje ne znam, i Plenković ga je nazvao i čestitao mu. Kolinda je javno rekla da je spremna u narednom razdoblju da se vidi s Milanovićem i sve dogovori - rekao je Jelić.

Index prenosi i da su Milanović i Kolinda dogovorili kako će se njihovi timovi čuti ovih dana kako bi dogovorili tehničke detalje oko predaje kancelarije predsednika. Tim Kolinde Grabar Kitarović je danas slobodan i sutra će se naći i dogovoriti kako i šta dalje.

Kitarović bi na Pantovčaku trebalo da ostane sve do inauguracije koja bi trebalo da bude održana19. februara, budući da njoj mandat traje do 18. februara.

KOLINDA U SUZAMA, PRED POLUPRAZNOM SALOM, ČESTITALA MILANOVIĆU! Pogledajte kako je hrvatska predsednica PRIZNALA PORAZ! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija