• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Index

12.01.2020

08:24

FILIP HTEO DA ZAŠTITI BRATA, UZEO KALAŠNJIKOV i počinio NEZAPAMĆEN ZLOČIN! Policija otkrila da je TRAGEDIJA MOGLA BITI I VEĆA

Balkan

FILIP HTEO DA ZAŠTITI BRATA, UZEO KALAŠNJIKOV i počinio NEZAPAMĆEN ZLOČIN! Policija otkrila da je TRAGEDIJA MOGLA BITI I VEĆA

Podeli vest

Filip Zavadlav osumnjičen je da je juče u centru Splita ubio trojicu mladića.

Kako prenose hrvatski mediji, ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Jurica Torlak. Dva su muškarca umrla na licu mesta, a treći je umro nešto kasnije u bolnici.

Index prenosi da su Paić i Torlak stari poznanici policije.

Mladić koji je osumnjičen za ovu surovu likvidaciju je inače pomorac, a trojicu muškaraca je ubio kalašnjikovom jer su mu maltretirali brata. 

(VIDEO) JEZIV SNIMAK SE POJAVIO NA INTERNETU! Ubica iz Splita mirno šeta ulicom sa PUŠKOM U RUCI!

Prema nekim informacijama, motiv napada bi mogla biti osveta. Naime, Zavadlav, odnosno njegova uža porodica, od ranije su imali problema s nekima od ubijenih. Navodno se radilo o dugovima i drogi, a to je brata osumnjičenog dovelo u sukob s ubijenima.

Oni su navodno dolazili u porodičnu kuću i pretili, pa se pretpostavlja da bi to mogao biti motiv zločina. Navodno je Zavadlav planirao da ubije još neke ljude, ali ih nije pronašao.

Index prenosi da je reč o porodici koja je veoma teško živela, a mladić koji je ubio troje ljudi poslednjih je godina bio na brodu.

Kako se može videti kod njega na fejsbuk profilu, pre nešto više od mesec dana dao je izjavu za televiziju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Злочин у НУЖНОЈ ОДБРАНИ ни правна теорија ни пракса - не сврставају у кривично дело... "Није кривично дело - ако је учињено у нужној одбрани"...! Тако каже ЗАКОН...!! Зашто не читате...? Зашто паушално судите...? Зашто НОВИНАРИ - појма немају...?

stule

pre 4 godine

Kada nece drzava onda sam stitis svoju porodicu. Te koji drogom ubijaju stotine, trebalo je odavno zatvoriti.

RadovanP

pre 4 godine

stari dobri Kalaš! Ne ostavlja preživele.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Да ли је то "злочин" - или НУЖНА ОДБРАНА...? Размислите Ви, који - НИСТЕ ишли у школу....? Не импутирајте у НАСЛОВУ, образованим читаоцима нешто, у шта се ни сами - не разумете...?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija