• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

25.01.2020

22:15

(VIDEO) OTKUD NOVAC SVETOM VASILIJU DA KUPI IMANJA ZA OSTROG? OVAKVU GLUPOST MOŽE DA PITA SAMO MILOV PRIVATNI NOVINAR? A, što ne upita Đukanovića odakle mu milioni!

Balkan

(VIDEO) OTKUD NOVAC SVETOM VASILIJU DA KUPI IMANJA ZA OSTROG? OVAKVU GLUPOST MOŽE DA PITA SAMO MILOV PRIVATNI NOVINAR? A, što ne upita Đukanovića odakle mu milioni!

Podeli vest

Emitovana još jedna "Živa istina", u kojoj se "putevoditelj" Milov kroz vremena Šuković, zabrinuo za imovinski karton Svetog Vasilija. - Odakle novac Svetom Vasiliju - pitao je više puta u toku emisije novinar Darko Šuković

Naime, gost emisije Vladimir Joković, predsednik SNP, je naveo tačno koja imanja je za Manastir Ostrog kupio Sveti Vasilije, te i napisao prokletstvo za onog ko se usudi da ga otme, kao odgovor na ove navode, samoproglašeni ateista, se pitao a odakle novac Svetom Vasiliju.

(FOTO) PRIMITIVAC URINIRA NA SRPSKU TROBOJKU U PODGORICI - možete li zamisliti šta bi bilo da ne daj Bože neki IDIOT U BEOGRADU isto to radi po zastavi Crne Gore?!

Ako izuzmemo osećaj nelagode i besmisla koji proizvodi onaj ko se usudi da propituje odakle Svetom Vasiliju novac ili imanja, ne možemo da se ne pitamo, kako novinaru Šukoviću nikada nije palo na pamet, da se pita odakle novac Milu Đukanoviću. 

(VIDEO/UŽIVO) PODGORICA NA NOGAMA - POLICIJA BACA SUZAVAC I ŠOK BOMBE NA MLADIĆE KOJI BRANE "SRPSKU TROBOJKU" NA ZLATICI, okupljeni UZVRATILI KAMENICAMA... Građani masovno dolaze, PRETI KRVOPROLIĆE...

Sve o dešavanjima u Crnoj Gori pročitajte OVDE

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
republika srpska krajina

pre 4 godine

prodana duso stidi se svog naroda

Milan

pre 4 godine

Sveti Vasilije, slava mu i milost je rodom iz Hercegovine, Republike Srpske i njegove svete mošti vratiti u rodnu Hercegovinu gdje će imati vječni mir i gdje neće Milo I njegovi psi remetiti taj mir.

Novinar

pre 4 godine

Taj novinar je živi cirkus! Pogledajte na yt kad mu je gost bio jelko Kacin! Šou program! Kacin ga oduvao!

Nole

pre 4 godine

na Zlatici kod Podgorice branioci trobojki suprotstavili su se Milovim ljudima.Naime,zasuli su policiju bioloski razgradivim kesama punjenim kravljom balegom.Panika je bila urnebesna.Ves masine su sjutradan radile prekovremeno.Sve je odradjeno uz pomoc lokalnog vlasnika farme

Mija

pre 4 godine

Kompleks koji Sukovic ima toliko je velik da nemojte misliti da mu je lako u sopstvenoj kozi....treba mu hitna pomoc od strucnih lica...grdan nabubao Rastoderovu jednu knjigu istorije i misli da narodu soli pamet,a pri tom se vlastima uvlaci do daske....ajde jadan bio u penziju vise,dodijao si vise i Bogu i narodu,pa kuci prosipaj pamet... imo je narod svoje pretke koji su ga naucili ko su i sta su da ne cekamo tvoje "projavljivanje i tvoj nauk"

nerd27SSMatički

pre 4 godine

Гледам чудо, с Кома плава,...(На арију Гледала сам с Кома плава) Гледам чудо, с Кома плава, како Мило зајебава!2х Сабр`о Мило аветиње, те удара на Светиње!2х Хоће Мило Василија, пошто-пото, да унија!2х Са Ловћена Његош мотри, преврће се у срамоти!2х Гледа на то и Цетиње, проклињући аветиње!2х Чудо гледа, сузи око,и Његушки српски соко!2х Аветиње Србин гледа, поручује:-Своје не да!2х Поручује Подгорици: - Судићемо издајици!2х -Судићемо ми изроду, Светињама за слободу!2х

(FOTO/VIDEO) PODGORICA NA NOGAMA - POLICIJA BACA SUZAVAC I ŠOK BOMBE NA MLADIĆE KOJI BRANE "SRPSKU TROBOJKU" NA ZLATICI, okupljeni UZVRATILI KAMENICAMA... Građani masovno dolaze, PRETI KRVOPROLIĆE...
Balkan

(FOTO/VIDEO) PODGORICA NA NOGAMA - POLICIJA BACA SUZAVAC I ŠOK BOMBE NA MLADIĆE KOJI BRANE "SRPSKU TROBOJKU" NA ZLATICI, okupljeni UZVRATILI KAMENICAMA... Građani masovno dolaze, PRETI KRVOPROLIĆE...

Policija je u naselju Zlatica, gde je naslikan mural- trobojka, intervenisala u subotu veče, pokušavajući da rastera mladiće i decu koji su bili tu okupljeni. Policija je bacila toliku količinu suzavca i time onemogućila krečenje murala i komunalnoj policiji. Omladina koja je branila mural je tom prilikom uzela sa sobom i kante farbe koje su bile namijenjene za prefarbavanje trobojke

25.01.2020

21:39

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija