• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2020

15:03

ČUROVIĆ UPOZORAVA: Crnogorska agentura u Srbiji otvoreno radi protiv SPC i naših sunarodnika u Crnoj Gori!

Balkan

ČUROVIĆ UPOZORAVA: Crnogorska agentura u Srbiji otvoreno radi protiv SPC i naših sunarodnika u Crnoj Gori!

Podeli vest

Savez Srba iz Crne Gore u državi Srbiji, traži od Vlade Srbije da raskrinka i procesuira agenturu crnogorskih službi bezbjednosti u Srbiji, koja radi protiv Srbije, SPC i naših sunarodnika u Crnoj Gori, kaže Željko Čurović, predsednik Saveza Srba iz Crne Gore

 
- Posao ove agenture nije samo da obavljaju iz Beograda ili Novog Sada nečasne poslove za crnogorski režim, već i da servisiraju potrebe hrvatske države, prištinske administracije i albanskih nacionalnih prvaka u našem regionu. Najnovija dešavanja u Crnoj Gori vrlo precizno pokazuju ulogu porodice Balše Božovića, narodnog poslanika u Narodnoj skupštini RS, koja je svim srcem i punim kapacitetom uključena u ove nečasne radnje - kaže Čurović.

Prema njegovim rečima, snažnu podršku mu ovih dana pružaju Tamara Nikčević, Ratko Božović, Milenko Perović, Vesna Radusinović, Slobodan Jovanović, Vesna Mališić, Nikola Samardžić i ostali neprijatelji srpskog naroda u Crnoj Gori, koji žive i formalno su zaposleni u Srbiji, a glavni poslodavac im je izdajnički režim Mila Đukanovića.

- Oni to, u ostalom, i ne kriju, jer im to spada u opis posla. Ova grupa Đukanovićevih plaćenika, pojačana nekolicinom sličnih izdajnika čije se poreklo vezuje za Srbiju, a kojih se stidi svaki srpski patriota, svake večeri gostuju u raznim antisrpskim programima, a posebno na RTCG, gde lažno informišu građane Crne Gore o navodnom raspoloženju u Srbiji prema dešavanjima u Crnoj Gori. Tu se posebno ističu izvesni Darko Trifunović, onda neki Jakšić, Janjić, Dragišić i slični, inače zaduženi za obrazovanje Veselina Veljovića, direktora crnogorske policije, koja ovih dana hapsi i prebija srpsku mladost - ističe Čurović i dodaje:

- Zbog svega ovoga je neophodno da Srbija hitno reaguje i procesuira crnogorsku agenturu, jer samo postojanje ovakve neprijateljske organizacije na teritorije naše države Srbije, zabranjeno je Ustavom i zakonima ove zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 4 godine

Srbija je jedina zemlja na svetu gde su strani državljani Načelnici i Šefovi plicije i obaveštajnih službi! Ko bre da razume???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija