• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.01.2020

14:04 >> 14:12

(EKSKLUZIVNI VIDEO) MILO POSLAO SPECIJALCE NA PLJEVALJSKU OMLADINU! Snimljeni kako ulaze u hotel, ŠTA SE SPREMA?!

Balkan

(EKSKLUZIVNI VIDEO) MILO POSLAO SPECIJALCE NA PLJEVALJSKU OMLADINU! Snimljeni kako ulaze u hotel, ŠTA SE SPREMA?!

Podeli vest

Na snimku koji Informer ekskluzivno objavljuje vidi se kako crnogorski specijalci pod punom opremom ulaze u jedan hotel u Pljevljima, pošto su iz automobila uzeli stvari i opremu

Danas je u Pljevljima napeto jer su milogorske vlasti poslale komunalce da prefarbaju srpsku trobojku na zidu pored puta. Jedan broj mladih se okupio u nameri da brani zid, a Milo Đukanović je očigledno rešio da se sa golorukom omladinom obračuna kao sa najvećim teroristima i kriminalcima, pa je zato u grad poslao antiterorističku jedinicu.

Naime, na snimku koji Informer ekskluzivno objavljuje vidi se kako specijalci pod punom opremom ulaze u jedan hotel u Pljevljima, pošto su iz automobila uzeli stvari i opremu.

Koji je zadatak specijalaca za sada nije poznato, kao i da li njihov dolazak ima veze sa oslikavanjem trobojki po gradu.

Sve o događajima u Crnoj Gori pratite OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Primer i uzor

pre 4 godine

Haradinaj: Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što i Hrvati! Možda i Crnogorci treba da nauče Srbe gde im je mesto a veliki vođa ne može da šalje tenkove sa cvećem iz Beograda pošto je Crna Gora u NATO paktu?

PITANJE

pre 4 godine

Ako svi znamo da je Jasenovac bio Hitlerov a on je ubijao Jevreje i Rome po celoj Evropi pa kako i ZAŠTO su služeći njemu Ustaše ubijale i Srbe a nisu morali a posle i Branitelji to morali pa i Balije pa i Šiptari pa eto samo da još ne moraju to i Đetići...pa kakav su to Srbi proklet narod ljudi moji ma da li svi Srbi ili možda samo SPC i njeni Četnici i vojvode?

MilosObilic1389

pre 4 godine

Срби не служе АНТИХРИСТИМА....!! У томе је разлика...Између нас и њих...!!

Marinko

pre 4 godine

Vlasti u Srbiji trebalo bi da uzmu u obzir da je dosta nasih visokoobrazovanih drzavljana zajedno sa porodicama na radu u CG. Ako bi se zauzeli i podstakli na neki nacin povratak istih u Srbiju smatram da bi to bilo pozitivno za nasu privredu i zemlju uopste jer je poznato da muku mucimo sa deficitarnim kadrom kojih je prilicno u Crnoj Gori.

Amer

pre 4 godine

To su nasa posla uzecemovam Vojvodinu ako ne prestanete da se mesate u CG, nezavisnu zemlju, I sandjak cemo uzeti.

Tigar

pre 4 godine

Milo treba da je svestan:"Ničija nije bila dovijeka"pa neće ni njegova.Mislim sve je jasno,Ulica ga je dovela i sa uličnim protestima biće smijenjen.Ovo šta radi niko normalan nebi učinio.Ako je on presednik svih građana CGore,prema svima treba da bude čovjek.On veliko Srbin uništava sve ono što su mu djed pradjed i on sami bili.Sramno i bestidno.A svi znamo da ;kome snaga leži u topuzi,tragovi mu smrde nečojstvom",,Da bi sebe spasio da ne pođe u HAG,sve je predodredio da ispuni želje onim koji su neprijatelji svoga mu Naroda,da bi sebe spasio,::A on sprovodi u djelo::Izdajica svoga Naroda i poroda.Ovakvi se jednom rađaju u 1000 godina.No se čudim policiji da su još prvrženi ovom ciniku i manipulatoru ne shvatajući da mu se bliži kraj,i da će posle toga da gledaju svoje sugrađane u oči..Crnu Goru je Okupirao sa svojim bližnjim i raspolaže sa njom kao svojom imovinom,milijone ima a Narod avetan još mu vjeruje i čeka 20 evra da im da od izbora do izbora za njihove lične karte!!Ne znam šta više reći,osim;Evropa je stvorena na demokratskim principima.Ako su im to principi da podržavaju vladavinu jednog čovjeka 30 godina onda šta reći o toj njihovoj demokratiji.Lukašenka zovu poslednim Evropskim diktaorom a 12 godina je na vlast Bjelorusije..Koje su to riječi koje čovjek može reći za tih 30 godina Milove sramne i bestidne vladavine C.Gore!!!Jeli to ta EU kojoj težimo i koja priča o principima demokratije!!! Narodnu volju niko ne može zaustaviti pa neće ni on.Po cijenu da izazove brato ubilački rat ,da bi sebe spasio i pretvorio u vječnog vladara ,i na to je spreman.Pa mislim nema većeg zla od ovog "ne(čovjeka)" niti će se ikada više i roditi!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17