• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

28.01.2020

22:21

"SRBUJTE U SRBIJI, ILI ĆETE PROĆI KAO ONAJ MLADIĆ OD SINOĆ"! Milov policajac iz Budve UPUTIO JEZIVE PRETNJE Srbima u Crnoj Gori!

Balkan

"SRBUJTE U SRBIJI, ILI ĆETE PROĆI KAO ONAJ MLADIĆ OD SINOĆ"! Milov policajac iz Budve UPUTIO JEZIVE PRETNJE Srbima u Crnoj Gori!

Podeli vest

Ovaj državni službenik, kao što vidite, u prepisci slavodobitno najavljuje da će svi koji ”srbuju” u Crnoj Gori proći kao onaj mladić sinoć, kojeg je izudarala rulja režimskih poltrona, po povratku sa dočeka vaterpolista

Poruke direktora Uprave policije, Veselina Veljovića, da će sistem bezbednosti očuvati mir i bezbednost svih građana, izazvali su iskreni podsmeh svih koji suštinski poznaju stanje stvari u Crnoj Gori.

Ova policija, odavno je jasno, ne radi u interesu naroda, a kao savršena ilustracija ove tvrdnje mogu poslužiti stavovi policajca Denisa Bećirovića, Bjelopoljca zaduženog da kao član Interventne jedinice „štiti“ građane Budve. 

Foto: Printscreen in4s

A, lako ćete zaključiti o kakvoj je osobi reč, i kakvoj se zaštiti Srbi od njega mogu nadati!

Ovaj državni službenik, kao što vidite, u prepisci slavodobitno najavljuje da će svi koji ”srbuju” u Crnoj Gori proći kao onaj mladić sinoć, kojeg je izudarala rulja režimskih poltrona, po povratku sa dočeka vaterpolista.

I, naravno – suštinski upućuje Srbe da idu u Srbiju ako žele da iskažu svoj nacionalni identitet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VLADO

pre 4 godine

TAKO TAKO COCE NEK JEDU GOVNA U SVOJOJ SRBIJI A NE PO TUDJIM ZEMLJAMA MAMU VAM NA TITKAM.

Miro

pre 4 godine

Poruka za Junacinu ako hoce da isproba svoje sposobnosti neka potvrdi, a onda cemo dogovoriti gde i kad.

MilosObilic1389

pre 4 godine

То није витез Православља нити частан човек...То је криминалац у униформи...Слуга покорни мафије... Корумпирани службеник који је: брука за професију која се зове: ПОЛИЦАЈАЦ...!

Amater

pre 4 godine

JA MISLIM DA NA OVOM SVETU NEPOSTOJI GLUPLJA ZIVOTINJA OD TEBE,KADA TI MILO BUDE OTISAO SA VLASTI ODE I TI IZ CRNE POLICIJE.

fisherman

pre 4 godine

Pa sta i ocekivati od takvog profila,buzdovan,balvan,kramp,nepismen vide se,a hrabar u situaciji 10 na 1. Ali drago mi je da se oglasavaju,da padaju maske,pa opet hrlite dole,a i ovi nasi dole,pamet u glavu na sledecim izborima.

mujo

pre 4 godine

ni ja ne mrzim vas Denise Beciraj ali idi ti u Iran pa muslimanuj a ne u mojoj Crnoj Gori....

rece

pre 4 godine

"cistokrvni" crnogorac Beciraj Denis... ajde bezi za albaniju pa tamo se foliraj..

anti srbin

pre 4 godine

naravno da ce brinuti za bezbijednost svakog gradjanina crne gore pa i za srbe. on to jasno i istice...da u crnu goru nisu smetnja srbi jer ih ne mrzi. jedino su problem i smetnja oni srbi koji srbuju u crnoj gori. dakle,i ja se pridruzujem tom stavu,a vjerujem i 90% gradjana crne gore kojima je pun Q-rac ovih dzukela koji divljaju ulicama i koji vrijedjaju sve sto drzava crna gora predstavlja. jos se mangupčić drznuo da im psuje majku. dobro da ja nisam bio tu pa da ga na dusi nosim.

siptare

pre 4 godine

mnogo si jak ali samo kada se krijes iza uniforme... bolje cuti da ne bi ti prosao ....

Boris

pre 4 godine

Ako Srbi trebaju da idu iz CG u Srbiju ne razumem sto ta poturica radi u CG njegovi su davno protjerani sta on ostade ovdje nikako mi nije jasno,,drugo mi Crnogorci Srpskoga roda I korijena smo vecina u CG vidjet ce se kad dodje sloboda

Srbenda

pre 4 godine

Lepo ga pohraniti u bazu podataka Republike Srbije i njega i celu njegovu i familiju i nema ulaska ni prolaska u Srbiju. Pa bato kad hoces negde a ti lepo ili na avion ili preko Hrvatske. Isto treba dogovoriti sa Republikom Srpskom.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Лумпен-пролетер је увек био "извршни орган" - ФАШИЗМА...!! Радник без класне свести... "Пролетер" који штити - криминалног газду мафијаша, само зато јер га исти ПЛАЋА...!! Такви људи су нагори... То је ШЉАМ људског рода, који зарад плате од МАФИЈЕ - убијају без скрупула оне поштене људе које живе од свога рада...Зато - што су се супроставили КРИМИНАЛУ И ФАШИЗМУ...!!

Sinisa

pre 4 godine

Ne ici na more ! Naj jači udarac Crnogorcima !?

branko1

pre 4 godine

"Hrabri crnogorčiću"ajde dođi u Srbiju pa budi ovako "hrabar"kao sa ovom ruljom.Vi milogorci ste poznati po tome da ste hrabri samo kad ste u ćoporu

Zarko

pre 4 godine

očigledno je da prljave poslove za režim mila djukanovica sprovode 90 %muslimana bošnjaka u crnoj gori medju njima i ovaj steroidni specijalac .zelena transverzala to je njima cilj zato i ovolika mržnja prema srbima i srpskoj crkvi jer srpska crkva ne poslednji bedem odbrane pravoslavlja .samo nedaj Boze da do rata dodje kako su krenuli sve je moguće a ovakvih steroida biće uvek biće budala dok je sveta i vijeka .

E moj Jado

pre 4 godine

Denis Bećirović. Denis? Cije i koje vjere je taj "Denis" Becirovic? Cije i koje vjere je taj Becirovic? Koje vjere nosi ime i prezime?

Marko

pre 4 godine

Ovaj moze da bude sve samo ne iz Crne Gore sa ovim imenom i prezimenom , tako da neka pali on levo ili na dole jer su to njegove zemlje !

Rale

pre 4 godine

Koji ste vi narod, treba vas 10 da bi ste prebili jedno goloruko dete! Sve junak do junaka!

Prokopije

pre 4 godine

Preterivanje,sprdaju se oni znam I mi s njima.nista narocito uvek bilo.Naslov preteran

Abe

pre 4 godine

Da su Srbi ko što nisu pa da samo organizovano ovog leta bojkotuju crnogorsko more, sve bi se promenilo, zakukali bi ti "silni" crnogorci.

Lala

pre 4 godine

Sta hoce ovaj mudzahedin Milo se na ovakve oslanja izdo je svoju veru

Vukasin

pre 4 godine

ovaj lik je iz je Bijlog Polja a radi u Budv, a tamo zivi poprilican broj Srba, eto narode moj skime delite koru hleba, i ko seta pored vas, dobro vam ne misli sigurno...

Marcco

pre 4 godine

Beogradsku Crnogorci se prepucavaju sa crnogorskim... a Srbi im krivi.

Brut

pre 4 godine

Ovom sigurno pola familije živi u Srbiji. I dete će mu jednog dana tu studirati, pa se zauvek preseliti. I eto njega za 15ak godina trajno u Bg. Više ne znaju gde udaraju. A Šiptari im merkaju Ulcinj decenijama, poješće ih, pa će se setiti ko su i šta su.

Sumadinac

pre 4 godine

Bajo ne zaboravi da te noge nekad mogu pogurati u Srbiju a onda razmisli dali ides tamo mirne glave i ciste savesti ,Mamlaze jedan zivite na Srpskim lecima Srbija i Srpski narod jos placaju zemnjotres 80 godina sto vas je potrefijo.

SS

pre 4 godine

Nažalost oni su dobrodošli kod nas kao i ostali srbomrsci iz okruženja,i što je najgore sve više ih je u Srbiji.

hogar

pre 4 godine

Šta je tu jezivo???? U srbiju pa srbuj i budi veliki srbin!!! Dodješ srbovati u tudju zemlju s ciljem izazivanja provokacija,dobiješ po guzi i onda plač??? Šta plačete kad tražite guzici čep?!

PANTELIJA

pre 4 godine

`ЕНИСЕ има неко јачи, БАРУТ.

AMatić

pre 4 godine

Ne idite u Crnu goru ni na pišanje, neka ih bok kazni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija