• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

31.01.2020

11:54

POČELA MASOVNA HAPŠENJA PO MILOVOM NALOGU! Privedeno 16 osoba na 17 lokacija! SVE ZBOG LITIJA!

Balkan

POČELA MASOVNA HAPŠENJA PO MILOVOM NALOGU! Privedeno 16 osoba na 17 lokacija! SVE ZBOG LITIJA!

Podeli vest

Crnogorska uprava policije potvrdila je da je danas uhapšeno 16 osoba na 17 lokacija, među kojima su majka i brat od strica poslanika Demokrtskog fronta u crnogorskom parlamentu Milana Kneževića

Kako je ranije saopštila opoziciona Prava Crna Gora, na podgoričkom aerodromu u Golubovcima je uhapšen i lider te stranke Marko Milačić.

Policija je saopštila da je akcija hapšenja izvedena jutros na osnovu naredbe nadležnog suda i pritom je pretreseno 17 lokacija, saopšteno je iz Uprave policije, preneo je portal Analitika.

Navodi se da je policija prilikom pretresa pronašla i privremeno oduzela oružje u ilegalnom posedu - pušku i dva pištolja, određenu količinu municije, sredstava komunikacije i druge stvari i predmete.

Oduzete stvari i predmeti biće predmet forenzičkih veštačenja.

U službene prostorije Centra bezbednosti Podgorica dovedeno je 16 osoba: Ratka Knežević (68), majka poslanika Demokratskog fronta (DF), Milana Kneževića, koja je, kako navode iz UP, prilikom preduzimanja službene radnje pretres stana i drugih prostorija ometala i omalovažavala službenike policije.

„R. K. je lišena slobode zbog počinjenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru i biće u zakonskom roku privedena na saslušanje kod nadležnog sudije za prekšaje“, saopštili su iz UP.

„U toku je kriminalistička obrada svih dovedenih lica, a u saradnji s nadležnim državnim organima sva lica za koja se steknu uslovi prekršajne ili krivične odgovornosti biće procesuirana u skladu sa zakonom“, zaključuje se u saopštenju.

Sve o događajima u Crnoj Gori posle usvajanja sramnog Zakona o slobodi veroispovesti čitajte OVDE.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Тако су и ДАХИЈЕ радиле, мислећи да ће сечом кнезова... - зауставити НАРОД...?!

Zbunjen sam

pre 4 godine

Kako je hapseno 16 osoba na 17 lokacija? Jedan je bio istovremeno na dve lokacije !?

Vla

pre 4 godine

Zapamtiti I vratiti, zna se ko stoji iza svega, od sudija koji dobijaju naloge do politicara, jednostavno nezvanicno zabraniti ulazak u srbiju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija