• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index.hr

04.02.2020

11:43 >> 13:24

OVO NEVREME TUTNJI KA SRBIJI, IZDATO UPOZORENJE! Vetar čupa stabla, grmi, pljušti kiša - DEO BALKANA VEĆ U HAOSU!

Balkan

OVO NEVREME TUTNJI KA SRBIJI, IZDATO UPOZORENJE! Vetar čupa stabla, grmi, pljušti kiša - DEO BALKANA VEĆ U HAOSU!

Podeli vest

Dugo najavljivana promena vremena nastupila je danas na delu Balkanskog poluostrva

Kiša i jugo već počeli u Rijeci, gde su se na moru podigli veliki talasi. Nevreme je počelo i u Zagrebu gde pada jaka kiša, duva jak vetar, ali i grmi i seva. 

 

 

Kako javlja eMedjimurje, nevreme je i u Čakovcu. Tamo je jak vetar iščupao veliko drvo kod čakovečke škole. 

 

 

Hladni talas sa padavinama ide i ka Srbiji, od danas popodne do srede ujutru u našoj zemlji će temperatura pasti za čak 15 stepeni!

 

 

Podsetimo, meteorolozi za sutra prognoziraju perokret i znatno hladnije, oblačno i vetrovito vreme - na severu mestimično sa kišom i susnežicom, u ostalim krajevima sa snegom.

U nižim predelima centralne i južne Srbije doći će do stvaranja, a na planinama do povećanja visine snežnog pokrivača. Duvaće jak i olujni severozapadni vetar uz stvaranje snežnih nanosa u planinskim predelima. 

Foto: Printscreen


U Vojvodini od sredine dana, a u centralnim i zapadnim krajevima uveče i tokom noći prestanak padavina, uz istovremeno smanjenje oblačnosti. Najniža temperatura od 0 do 4 stepeni, najviša od 3 do 8 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno, hladno i vetrovito. U nižim delovima grada povremeno mešovite padavine, kiša i sneg, a u višim sneg i stvaranje manjeg snežnog pokrivača.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija