• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/beta

06.02.2020

13:44

BOKI 13 IMA RAK, PROKLEO SUDIJU: "Gospod neka ti vrati, smeješ se malignom stanju!" - zavapio u sudnici u nastavku procesa za aferu "Reket" (VIDEO)

Balkan

BOKI 13 IMA RAK, PROKLEO SUDIJU: "Gospod neka ti vrati, smeješ se malignom stanju!" - zavapio u sudnici u nastavku procesa za aferu "Reket" (VIDEO)

Podeli vest

Prvoptuženi u slučaju "Reket" šoumen Bojan Jovanovski – Boki 13 prokleo je danas, pred početak suđenja, tužiteljsku za organizovani kriminal Vilmu Ruskovsku i optužio je za torturu

Boki 13 je iskoristio priliku i tužiteljki Ruskovskoj se obratio visokim tonim nezadovoljan jer nije dala pozitivno mišljenje da bude pušten iz istražnog zatvora u kućni pritvor, iako je, kako tvrdi, mnogo bolestan.

Kako su preneli lokalni mediji, dok je vikao na tužiteljsku, Jovanovski je držao medicinsku dokumentaciju, pitajući Ruskovsku kako je njegovo maligno stanje dobro zdravstveno stanje.

"Šta se smeješ malignom stanju? Gospod neka ti vrati! Korumpirana tužiteljko vršiš torturu na meni i to svi vide!", rekao je Bojan Jovanvcski, koji se u istražnom zatvoru "Skoplje" nalazi od 15. jula prošle godine.

Zbog neprimerenog ponašanja Jovanovski je na kratko izveden iz sudnice i vraćen kada je ušla sudija Vaska Nikolovska–Masevska. Braniteljka Bokija 13 je obavestila sudiju da se njen klijent ne oseća dobro, a Jovanovski je rekao da mu je poslednja dijagnoza "malignitet i da treba da mu se odstrani zahvaćeni organ".

Sudija je tada predložila da se zove Hitna pomoć da se utvrdi da li može da prati suđenje, ali je Boki 13 to odbio, uz tvrdnju da dijazepam ne može da mu pomogne zato što ima rak.

"Ne! Zahvaljujem, sešću. Ne zovite Hitnu pomoć. Ja imam rak na želucu, treba da idem na operaciju. Ekipa Hitne pomoći će doći, opet će mi dati dijazepam i ja ću polusvestan pratiti suđenje. Ne, zahvaljujem sudija!", rekao je Jovanovski.

Apelacioni sud u Skoplju je 3. februara po drugi put odbio žalbu Bojana Jovanovskog, koji je tražio da zbog bolesti bude pušten iz istražnog zatvora "Skolje" kako bi mogao da se leči.

U sudskom postupku "Reket", sa Jovanovskim je optužena razrešena specijalna tužiteljka Katica Janeva, koju je Apelacioni sud 19. novembra pustio u kućni pritvor, dok je trećeoptuženi Zoran Milevski na početku sudjenja priznao krivicu i nepravosnažno je osudjen na tri godine zatvora.

Njima se sudi ;za iznudu 1,55 miliona evra od jednog od najbogatijih Makedonaca Jordana Kamčeva, da mu se zauzvrat "olakša pozicija" u predmetu Specijalnog tužilaštva "Imperija".

Prema medijima, sudjenje, koje je počelo 3. decembra 2019, danas se nastavlja pregledanjem privatnih snimaka Kamčeva o davanju novca Jovanovskom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 4 godine

Na video zapisima gde napušta kuću žrtve sa Lui Viton torbicom i 1.5 miliona € ne deluje ni najmanje bolestan, skoro da poskakuje od sreće ... Čudi me da sudija ne traži da izabrani tim lekara potvrdi tvrdnje da ima rak jer je skoro izvesno da je u pitanju laž ...

Marcco

pre 4 godine

Kako može tužitelj da nekog pušta ili ne pušta iz pritvora? Kod nas na selu to radi sudija.

Mileta

pre 4 godine

Kako je moguce da dok su na slobodi svi su zdravi, cim dopadnu u aps odma se razbole i nisu u stanju da jedu zatvorsku hranu?

(AUDIO) 'DEKI IH UHVATIO KAKO SE LIŽU'! MAKEDONSKI REKETAŠKI DVOJAC Boki 13 i Kičec bio u BURNOJ GEJ VEZI! ISPLIVAO ŠOKANTAN AUDIO SNIMAK!
Balkan

(AUDIO) 'DEKI IH UHVATIO KAKO SE LIŽU'! MAKEDONSKI REKETAŠKI DVOJAC Boki 13 i Kičec bio u BURNOJ GEJ VEZI! ISPLIVAO ŠOKANTAN AUDIO SNIMAK!

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, optužen u makedonskoj aferi "Reket" i Zoran Milevski Kičec, koji je posle priznanja krivice osuđen na tri godine zatvora za reketriranje makedonskog biznismena Jordana Orceva Kamčevog, u jeku svog reketaškog biznisa bili su u burnoj emotivno - seksualnoj vezi, obelodanili su danas makedonski mediji!

11.12.2019

16:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija