• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2020

21:17

"NE DAMO TE ZEMLJO NEMANJIĆA, OBILIĆA, BRAĆE JUGOVIĆA"! Gosti na svadbi u Crnoj Gori naručili pesmu kojom su ZAKUCALI MILA ZA DNO! PODRŠKA SRPSKOM NARODU SVE VEĆA!

Balkan

"NE DAMO TE ZEMLJO NEMANJIĆA, OBILIĆA, BRAĆE JUGOVIĆA"! Gosti na svadbi u Crnoj Gori naručili pesmu kojom su ZAKUCALI MILA ZA DNO! PODRŠKA SRPSKOM NARODU SVE VEĆA!

Podeli vest

Nakon sinoćnje atmosfere na jednoj svadbi, pojavio se snimak sa još jednog veselja

Gosti na jednoj svadbi u Pljevljiva veselili su se uz pesmu "Sini jarko sunce sa Kosova".

Stihovi koji su zapevani na snimku su sledeći:

(VIDEO) ĐUKANOVIĆ POPIO ŠAMARČINU NA SVADBI! SVATOVI U TRANSU SKANDIRAJU "NE DAMO SVETINJE"! Ima li većeg dokaza da se CRNA GORA UMIRITI NE MOŽE!

"Ne damo te zemljo Nemanjića, Obilića, braće Jugovića", i ovim stihovima gosti na svadbi su imali jasnu poruku za predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da brane Srbiju i srpski narod. 

Pogledajte kako je to izgledalo: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
POMRAČENjE UMA

pre 4 godine

Eno ga Milo podneo ostavku. Kaze ovi na jednoj svadbi u pickovcima me zakucali za jelda dno. Moram da podnesem ostavku raspade se drzava. A i vi svasta pisete sacuvaj boze. Svi vi zajedno (msm u redakciji) nemate IQ duzine mog penisa.

Goca

pre 4 godine

Izgradismo CG, crnogorci puna Srbija,njihovi studenti na skolovanju na nasim drzavnim fakultetima,Studenske domove dobiju prvo crnogorci,sva prava imaju ko gradjani Srbije,na letovanje samo Srbi pa sta bre vise hoce od nas? Nikada ne bi pozeleli zajednicu sa njima ne daj boze ali Svetinje ne damo

MilosObilic1389

pre 4 godine

Lako je na svadbi biti patriota uz rakiju i pečenicu...Izađite na LITIJU...!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija