• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ N.P.

11.02.2020

19:29

MILO, DOK JE OVAKVIH JUNAKA NEĆEŠ USPETI U SVOJOJ NAMERI! Četvorica momaka IDU PEŠKE OD BEOGRADA DO PODGORICE, za VLAST U CRNOJ GORI IMALI SU SAMO JEDNU PORUKU!

Balkan

MILO, DOK JE OVAKVIH JUNAKA NEĆEŠ USPETI U SVOJOJ NAMERI! Četvorica momaka IDU PEŠKE OD BEOGRADA DO PODGORICE, za VLAST U CRNOJ GORI IMALI SU SAMO JEDNU PORUKU!

Podeli vest

Ognjen Maraš (28) i Miloš Ajković (26), dva mladića iz Podgorice, krenuli su sa platoa kod Hrama Svetog Save u litiju dugu 500 kilometara – do Podgorice

Njima su se u hodočašću pridružili Aleksandar Babić (40) iz Prijepolja i Miroslav Antić (51) iz Zemuna.

Oni bi u Podgoricu trebalo da stignu nakon 12 dana, na litiju 23. februara.

Foto: Printscreen TV Prva

- Naš krajnji cilj je da stignemo 23. februara na litiju u Podgoricu da svojim primerom pokažemo da kada nešto želimo da ostvarimo, da je to i moguće - rekao je Maraš.

Maraš i Ajković su se, kako su rekli, odlučili da krenu na hodočašće kako bi poručili vlastima u Crnoj Gori da su spremni da se na svaki način bore za Crkvu.

(VIDEO) MLADE PLJEVLJAKE NI POLICIJA NIJE SPREČILA DA OFARBAJU TROBOJKU, a za Mila su imali samo JEDNU PORUKU!

- Političk asituacija u Crnoj Gori je "kako za koga", ali za nas Srbe je najgora. Mogu da kažem da će i tome jednom doći kraj - zaključio je Maraš.

 

Aleksandar Babić, koji je ranije išao na hodočašće na Svetu Goru, pridružio se kako bi im pružio podršku i pomogao na putu.

Sve o situaciji u Crnoj Gori ČITAJTE OVDE. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Narodno učenje

pre 4 godine

Kaže jedna narodna: Ko nema u glavi, ima u nogama! Kaže druga narodna: Ničija nije gorela do zore, sem Papine! Vizantijsku brzo ugasiše Osmanlije.

TIŠINA

pre 4 godine

Patrijarh Bartolomej poručio Srbima da već 800 godina žive u laži.

Sveti delitelj

pre 4 godine

A da mi napokon kažemo ko je GLAVNI KRIVAC ZA SVE? Zašto je sveti Sava uopšte svetac i koje je to njegovo delo zbog kojeg je svetac i temelj SPC? Da nije možda zato šta je došao iz Vizantije kad se Crkva delila pa Srbe odvojio od braće Hrvata i Pape i obrnuo ih prema Vizantiji(koja priznaje SPC 1219g) i 500g muslimanskom ropstvu(kazna od Boga) posle kojeg se nisu opametili nego počeli sa mitovima i legendama i lažima i obmanama i pokretanjem ratova i genocida i sustavne mržnje i huškanja i otrova i otimanja tuđeg za širenje tog vizantijskog zla... Krajnje je vreme da neko o tome počne u Srbiji otvoreno da govori jer šta bi danas bili Srbi ako ne Hrvati i katolici da nije bilo tog raskola i Save? Sa druge strane eto jedan Stepinac ni po cenu života i sramoćenja lažnog suđenja i lažnih optužbi i zatvora i trovanja i mučenja i na kraju ubistva nije hteo i nisu uspeli da ga slome da Hrvate odvoji od Pape(zato ga toliko mrze) a Sava eto svetac zato jer je to uradio i stvorio toliko zlo podele i mržnje među narodom....ima li neko u Srbiji da kaže i napiše istinu?

Dzo

pre 4 godine

Sad pročitah ispratio ih oko 30 građana ono baš se vidi koliko Srbe ovo zanima sto se vidi prostom činjenicom 8 miliona Srba a ispratio ih jedva tridesetak...strašno zanima Srbe na same gluposti čak nije ni neka vjest

svasta

pre 4 godine

vjerovatno nemaju pametnijeg posla ili su digli godisnji odmor pa se uputili pjeske u crnu goru?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija