• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbija danas

17.02.2020

14:55

HOROR U HRVATSKOJ! Nožem na smrt izbo suprugu, MAJKU DEVETORO DECE!

Balkan

HOROR U HRVATSKOJ! Nožem na smrt izbo suprugu, MAJKU DEVETORO DECE!

Podeli vest

Bojan Balog (35) iz Male Subotice je juče, 16. februara, s nekoliko uboda nožem usmrtio svoju suprugu Violetu Balog (37), majku devetoro dece

Ubistvo se dogodilo juče predveče u romskom naselju Piškorovec kraj Male Subotice. Policija je u kratkom saopštenju potvrdila ubistvo.

Prema pisanju medija, Violeta je bila majka devetoro dece.

Kako prenose mediji, ovo nije prvi put da je Bojan na suprugu nasrnuo nožem. Isto se dogodilo pre 5-6 meseci, kažu susedi, ali nesrećna žena taj put nije pozvala policiju.

Supružnici, skloni alkoholu, navodno su zajedno pili velike količine konjaka, nakon čega je supruga istrčala iz kuće, trčala naseljem i glasno vikala.

Bojan ju je uverio da se vrati u kuću, gde ju je potom teško povredio, nakon čega je pozvana hitna pomoć i nesrećnu ženu je odvela u bolnicu gde je jutros izgubila bitku za život.

Kako nezvanično prenose mediji, svađe među supružnicima započele su zbog sumnje da je suprug seksualno zlostavljao njihovu maloletnu kćerku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija